Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Apró | Tanfolyam

Theta healing Alap tanfolyam Győr 2015. júl. 31 - aug. 02.

Azonosító: 88106 | Feladva: 2015.07.13, 23:56
Győr
vételár: 55 000 Ft

Theta healing Alap tanfolyam Győr
2015. júl. 31 - aug. 02.

Helyszín: Jóga Győr Jógastúdió (Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 19.)

A Theta Healing® Alap DNS tanfolyam háromnapos intenzív tapasztalás, amely megváltoztatja az életed! Tudj meg mindent gondolataid, kimondott szavaid és tetteid valódi erejéről, hatalmáról, valamint arról, hogyan alakítod, alakíthatod saját életed rajtuk keresztül.

A Theta Healing® Alap DNS tanfolyam megtanítja, hogyan találd meg az életedben megjelenő gátakat és akadályokat létrehozó rejtett tudatalatti hitrendszereidet és érzéseidet. A tanfolyamon megtanulod, hogyan alkalmazd a Theta Healing® technikát ezeknek a tudatalatti hitrendszereknek és érzéseknek az egyszerű elengedéséhez, hogyan cseréld le őket új, erős, pozitív hitrendszerekre. Elsajátíthatod azt is, hogyan hangold össze a tudatos és tudatalatti szintedet, hogy elérhesd céljaidat, valóra válthasd álmaidat.

A Theta Healing® Alap DNS tanfolyam az olyan egyszerű, mégis nagyon hatékony technikákra tanít meg, melyekkel elengedheted a régi rossz mintákat, és új, bőséggel teli jövőt alkothatsz. Olyan befektetés, amely egész életed során folyamatosan megtérül.

Részletek: www.thetavalosag.hu vagy

Facebook: ThetaHealing - Király Krisztina

kapcsolat

Írj a hirdetőnek