Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Blog | GyőrStílus

2015. Április 20. 12:12, hétfő

4 DIVATBAKI, AMIT TAVASSZAL ELKÖVETHETSZ

4 DIVATBAKI, AMIT TAVASSZAL ELKÖVETHETSZ

A stílus és az ízlés szubjektív, öltözhetünk a legújabb divat szerint, az még nem biztosíték arra, hogy stílusosak is leszünk. Azt meg mondani sem kell, hogy mindenki más ízléssel rendelkezik, így nem lehet mindenkinek eleget tenni, illetve nem is kell. Viszont vannak íratlan szabályok, amiket követ az, aki igényes a külsejére és bármilyen stílust is képvisel, betartja őket. Tavasszal új dolgok buknak elő az öltözködésben, az utcán már nem lehet elrejtőzni a kabátunk alá.

Téli kabát & balerinacipő titkos viszonya

Ez az a két darab, amiknek nem szabadna nyilvánosság előtt együtt mutatkoznia. Nem csak esztétikailag problémás, de esélyes, hogy viselője fel is fázik, főleg egy buli alkalmával. Ugye, most van az az időszak, hogy napközben már érezzük a tavaszt, de éjszaka még eszünkbe jut a tél is.

Cicanadrág gondok, még mindig léteznek

Tudom, tudom, hogy már elcsépelt a cicanadrág helyes hordása. Nem az a baj, hogy nem divatos, hanem nagyon elcsúfítja a női feneket, combokat, akinek meg jó alakja van, attól egyszerűen pedig hivalkodó és olyan hatást kelt, mint egy túl mély dekoltázs.

Nincs mindig utcafesztivál

Alapesetben azt vallom, mindenki hordja azt, amit jónak érez. De azért érdemes átgondolni, hogy mennyire van helye a mindennapokban crop topnak, nagyon rövid shortnak és hatalmas sarkú cipőnek. Figyeljünk arra, hogy ne váljunk nevetségessé, és a jó időben is alkalmakhoz méltóan válasszuk meg outfitünket.

Tömeg kerülése

Mindig vigyünk az öltözködésünkbe valami egyedi, ha mindig csak a szezon színeit, darabjait hordjuk nem mutatkozik meg a stílusunk. Nagyon sok magyar tervező van, nem feltétlen a „befutottakra” gondolok, kezdők között is akadnak nagyon tehetségesek és jó kiegészítőket gyártó.

Címkék: divatbaki, tavasz, tippek

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Október 29. 10:49, csütörtök | GyőrStílus

Főzzünk egészségesen!

2015. Április 15. 19:04, szerda | GyőrStílus

10 outfit tipp Dakota Johnsontól

Ezért irigylik A szürke ötven árnyalata sztárjának stílusát.

2015. Március 19. 15:38, csütörtök | GyőrStílus

Tavaszi manikűr tippek