Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

2018. December 02. 19:48, vasárnap

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Karácsonyi kvíz

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Karácsonyi kvíz

Ha december, akkor leginkább már mindenki a karácsonyt várja, ami a keresztény kultúrkör, ezzel együtt Európa legmeghittebb ünnepe, amely a szeretetről, a békességről és a megnyugvásról szól.

Az ünnepek alkalmat nyújtanak a családi, baráti összejövetelekre, ezeknek pedig szerves része az étkezés. Az ünnepek alatt sokan érzik úgy, hogy szinte kötelező enni, elfeledkezve arról, hogy a mértéktelen táplálkozás hosszú távon kellemetlen következményekkel járhat, rövidtávon pedig elronthatja az ünnepi hangulatot. Ezzel kapcsolatban évről-évre és várhatóan az idei karácsony közeledtével is számtalan jó tanács, figyelmeztetés látott illetve lát majd napvilágot.

Nem akarom szaporítani az ilyen jellegű írások számát, és nem akarok ünneprontó sem lenni, helyette inkább egy játékra hívlak benneteket.

A linken egy 10+1 kérdésből álló KARÁCSONYI KVÍZ található, amelynek kérdései a különböző népek érdekes karácsonyi étkezési szokásairól, ételeiről, főleg édességeiről szólnak.

A kérdőív szórakozásból is kitölthető, de nyerhetsz is vele!

Azok között, akik december 13-ig (Luca napjáig) kitöltik a kérdőívet egy személyre szabott 10 napos étrend kerül kisorsolásra.

KARÁCSONYI KVÍZ

Ha nem voltál szerencsés, de valamelyik családtagodat, rokonodat, barátodat, barátnődet, kollégádat, szívesen megajándékoznád karácsonyra az egészség lehetőségével, válaszd ki valamelyik programomat és add át neki AJÁNDÉKUTALVÁNY formájában!

(Keress meg a megadott elérhetőségeken!)

Telefonszám: +36 20 208 53 67

Email: novakpeter@nutriexpert.hu

Weboldal: nutriexpert.hu

Facebook: Novák Péter, táplálkozási tanácsadás

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2020. Február 05. 15:13, szerda | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - A feldolgozott élelmiszerek nyomában

A feldogozott élelmiszerek kapcsán gyakran jut eszünkbe valamilyen negatív jelző, pl. az egészségtelen vagy a „műanyag”, de lehetne még sorolni.

2020. Január 28. 14:45, kedd | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - Táplálkozástudomány: tudomány vagy káosz?

Külső szemlélő számára bizonyos szempontból, és nem teljesen alaptalanul, úgy tűnhet, hogy a táplálkozástudomány egy nagy zűrzavar. Az egymásnak ellentmondó „tanok és teóriák” könnyen megzavarják a fejeket.

2020. Január 23. 12:05, csütörtök | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - Vita a gabonafélékről

A gabonafélék fogyasztásában rejlik a hosszú élet titka, vagy azok egyes összetevői éppen megrövidítik az életet? Vajon a gabonafélék esszenciális élelmiszercsoportnak tekinthetőek-e, vagy éppen ellenkezőleg?