Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Október 29. 16:23, szerda | Bulvár

A Felhőtlen Philadelphia legelvetemültebb találmányai

A Felhőtlen Philadelphia legelvetemültebb találmányai

Öt dolog, ami nagyot robbanna a startup piacon

A Felhőtlen Philadelphia direkt ráerősít a karakterek elvetemültségére, a túl sok idővel rendelkező baráti társaság azon agyal, hogyan tudnának kocsmatulajdonosi címből feljebb lépni. A sok fejtörés nem marad kifizetetlenül: itt van öt találmány, ami akár létezhetne is, hála a Felhőtlen Philadelphia lángelméinek.

Cicacipő – Önt is zavarja, hogy a macskája elképesztő, irritálóan hangos zajjal közlekedik? Hogy a kis szőrmók összekarmolja a bútorokat? Akkor itt a cicacipő! Igen, egy cipő cicáknak, hogy a kis házi kedvencek nesztelenül közlekedhessenek és még véletlenül se tehessék tönkre a bútorokat. Csak egy méret van belőle, de az minden macskára tökéletes, legyen az nagy kandúr vagy cuki kiscica. Mindezek fényében az eszmei értéke felbecsülhetetlen.

”Shot”Gun – A szójátékkal eladott termék nem több, mint amit a neve is takar: egy felest lövő puska. A Felhőtlen Philadelphia ikonikus helyének, Paddy’s pubjának renoméját egy gyors márkaépítéssel akarták megugrani a srácok. Ilyen az, amikor a fegyvertartás és a felelőtlen alkoholfogyasztás összetalálkozik: a felessel csőre töltött sörétessel halálos bulik keletkezhetnek. Talán nem véletlen, hogy a ”Shot”Gun eddig még senkinek sem jutott eszébe.

Patkány Husáng Dög – A Felhőtlen Philadelphia született géniuszai nem egy egyszerű rágcsálók elleni méreggel álltak elő, hanem egy igazi patkányirtó géppel, ami nem más, mint egy baseballütő, szögekkel kiverve és masszív vaslánccal körbetekerve. Ez a Patkány Husáng Dög. A találmány célja, hogy akár az ütő tényleges használata nélkül is halálra ijessze a kártékony rágcsálót. A sorozatból kiderült, hogy a Patkányirtó vérfagyasztó megjelenése az emberre kiválóan hat, a patkányokra sajnos már kevésbé.

Harci tej – Charlie és Mac zseniális terméke: egy alkoholos proteinturmix, kizárólag biztonsági őröknek. Az ital összetevői: tojás, tej és alkohol. A túlbuzgó feltalálók még reklámot is forgattak a terméknek, de az ígértekkel ellentétben a Harci tejtől nem lesz erősebb a fogyasztója, csak iszonyatosan beteg. Nem véletlenül nem tört be még ehhez hasonló alkoholos étrend-kiegészítő a fitneszpiacra.

Rumhús – Rum plusz sonka = rumhús. Népi hiedelmek szerint: amit meg lehet enni, abból valamilyen szeszt is lehet készíteni. A sonka egy közkedvelt étel, miért ne lehetne kicsit alkoholossá tenni, hogy az ember akkor is iszogasson, amikor kis sonkafalatkákat csipeget? A Felhőtlen Philadelphia alkoholista csapata megalkotta a rum és a sonka szerelemgyerekét, ami nem más, mint egy sonka, amit 24 óráig rumban pácoltak. Ezt tudja, de ezt stabilan. A gasztroforradalom idején abszolút helytálló lehet egy ilyen fúziós étel/ital, mert lássuk be, a dobozos bor után a rumhús sem tűnik ördögtől való dolognak.

A Felhőtlen Philadelphia legújabb őrültségei október 17-től minden hétköznap 00:00-kor a Comedy Central műsorán.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára