Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Március 03. 13:15, kedd | Bulvár
Forrás: fullank.com

A fiatalabb Tóth lány már megint vihart kavart

A fiatalabb Tóth lány már megint vihart kavart

A kommentelők kiakadtak Tóth Gabira, amiért az énekesnő nem egykori mentoraltájaiért, a Spoon együttesért kampányolt szombat este A Dal döntőjének időpontjában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Vera is Mujahid Zoliért kampányolt A Dal döntője alatt. A Tóth lányok nagy barátja az énekes, és mindketten úgy gondolták Zoli mellett teszik le a voksukat.

A rajongók azonban jelezték, Gabitól ez nem volt fair lépés, hiszen mentoraltja, a Spoon együttes is a döntőben volt, így illett volna értük is kiállnia.

„Csak gratulálni tudok, hogy leszarod a „fiaidat", akik szintén bejutottak, nem is értem, hogy tudod ezt tenni, hogy nem támogatod őket! Na mindegy. SPOON FOG KIJUTNI ÉS ÉN VELÜK TARTOK ÉS TÁMOGATOM ŐKET" – írta az egyik kommentelő, majd más hozzátette: „Gabinak csak addig volt érdekes a SPOON míg az X-Faktorban voltak".

Gabi egy hosszú kiírásban válaszolt a vádakra és próbálta tisztázni magát.

„Hihetetlen volt visszaolvasni ezt a sok meggondolatlan kommentet, amit a Mujahid Zoli barátom kampánya alatt olvastam. Kezdem onnan, hogy iszonyatosan büszke vagyok arra, hogy a Dal 4 legjobb döntőse közül 2 versenyző a mentoráltam volt, az X-Faktorban, egy pedig az én mentorom 12 évvel ezelőtt. Az hogy én ma kivételesen Mujahid Zolinak szurkoltam, az csak amiatt is volt, mert felmérve a versenyzők népszerűségét, úgy érzem, Zolinak volt ma erre a legnagyobb szüksége. Arról nem beszélve, hogy még sajnos nem volt lehetőségem neki kampányolni. Ugyanis ezt a csodálatos énekest senki nem becsülte meg ebben a szakmában" – ecsetelte Gabi az érveit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.