Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Június 21. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

A Nagyon Balaton programsorozat rendezvényei szeptember végéig tartanak

A Nagyon Balaton programsorozat rendezvényei szeptember végéig tartanak

Az idei Nagyon Balaton elnevezésű programsorozat rendezvényei egészen szeptember végéig várják az érdeklődőket a tó körül - mondta el Fülöp Zoltán főszervező az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.

A zenei programokat a Kompkoncertek sorozatában Hobo és bandája nyitja majd, Vadászat című albumukat játsszák a két összekötött komp közönségének. A sort szeptemberben a Vad Fruttik zenekar koncertje zárják - ismertette a főszervező.

Fülöp Zoltán elmondta, a fesztiválok, színházi programok mellett gasztronómiai és sportfesztiválok is színesítik a kínálatot.

A szervező felidézte, hogy az első rendezvényük két évvel ezelőtt az augusztus 20-i programokhoz kötődött, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes az egész szezonnal tervezni, és minél több eseményt bevonni a programban.

A Nagyon Balaton programjai megtalálhatók a nagyonbalaton.hu internetes oldalon.

Címkék: balaton, Nagyon Balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.