Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 27. 16:15, szerda | PR
Forrás: InfoGyőr

Ajtótrendek: Dekor fóliás és CPL fóliás beltéri ajtók

Ajtótrendek: Dekor fóliás és CPL fóliás beltéri ajtók

Építkezés, felújítás, alkalmával fontos a megfelelő beltéri ajtó kiválasztása, hiszen egy új, helyesen megválasztott nyílászáró nem csak lakását díszíti, de funkcionális feladatokat is ellát. A nálunk széles választékban megtalálható beltéri ajtók közül most a dekor fóliás és a CPL fóliás ajtókat mutatjuk be. Ezzel is igyekszünk megkönnyíteni az Ön döntését.

Dekor fóliás ajtók: Elegancia az Ön otthonában is!

Dekor fóliás beltéri ajtóink széles palettáján biztos, hogy megtalálja az Ön igényeinek, elképzeléseinek megfelelőt, hiszen ez a számos variációs lehetőséget felvonultató ajtó típus sokféle belsőépítészeti stílus és alkalmazási terület kívánalmainak megfelel. Dekor ajtóink hozzájárulnak ahhoz, hogy otthona megkülönböztető jelleget kapjon, egyedülálló stílust, mely bármely otthon éke lehet. Ezen ajtók közös jellemzője az elegancia, a tartósság és az időtlen megjelenés.

A széles választék egyaránt kiterjed a stílusra, a dizájnra, a színre, az üvegezési lehetőségeke, illetve az alkalmazási területek sokaságára.

CPL ajtók: Strapabíró, minőségi ajtó - kedvező áron

A CPL ajtókat mindazoknak ajánljuk, akik egy fokozott igénybevétel kívánalmainak megfelelő ajtót szeretnének. A CPL -el pénzt takarít meg, hiszen karcállósága, kopásállósága otthona értékállóságát növeli. A CPL fóliás beltéri ajtók az imént említett tulajdonságoknak köszönhetően jó fény-, vízgőz- és hő-állóságúak, ezért hosszú távon élvezhetjük előnyeit. Nem kell többé órák hosszat ajtót takarítani, egy mozdulattal tisztává varázsolhatja.

Azért is vonzó ez a típus, mert nagy szín-és mintaválaszték áll rendelkezésre, a klasszikus és modern bútordivatok mintázatát, tónusát is követheti az általunk kiválasztott ajtó. A sokszínűséget tovább növeli és kiemeli az intarziás és a fémcsíkkal ellátott ajtók kínálata. Kapható függőleges vagy vízszintes mintázatokkal, de üvegezett, fémintarziás, intarziás és tele ajtók is szerepelnek a termékpalettán. Végül, de nem utolsó sorban mindenképpen meg kell említeni azt a nem elhanyagolható tulajdonságát is, hogy az ára jóval kedvezőbb, mint a furnérozott vagy vákuumfóliás ajtóé.

Az ajtókkal és egyéb nyílászárókkal, kiegészítőkkel kapcsolatban bővebb információért keressen bennünket. Széles választékkal és szakmai tanácsadással várjuk!

Aranyablak Kft.
9023 Győr Mészáros Lőrinc u. 8
Tel/fax: (96) 311-500

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt