Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Szeptember 16. 11:45, kedd | Bulvár
Forrás: fullank.com

Banderas kapuzárási pánikban szenved?

Banderas kapuzárási pánikban szenved?

Bombázót választott kiöregedett neje helyett.

Bár a válás bejelentése óta több nővel is összehozták a spanyol színészt, most kiderült: titokban már a Melanie Griffithszel való szakítás előtt viszonya volt azzal a holland szépséggel, akit immár nyilvánosan is felvállal.

Antonio Banderas le sem tagadhatná, hogy szerelmes. A szeme pajkosan csillog, büszke mosolya mintha azt üzenné: igen, én vagyok az a férfi, akinek sikerült meghódítania ezt a pompás a nőt! A spanyol színész pár napja már nem titkolja feltűnő szépségű új kedvesét, aki egy dologban emlékeztet volt feleségére, Melanie Griffithre: ő is szőke.

Minden más összehasonlításból azonban Banderas 57 éves exneje jön ki vesztesen. A Franciaországban élő, holland születésű Nicole Kempel nagyjából feleannyi idős, mint az idősödő színésznő, és az 54 éves Banderasnak is a lánya lehetne.

A szakemberek szerint a férfiaknál a kapuzárási pánik jele, amikor sok éves házasság után egyszerre csak megunják addigi párjukat, és lecserélik egy lányuk korúra. Így talán a spanyol macsó sem kivétel, ő is csak férfi, és mielőtt kiöregedett volna, sebesen keresett magának egy fiatal pipit, akivel büszkén lehet vonulni a színésztársadalom előtt, a vörös szőnyegen.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.