Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Április 17. 13:29, péntek | Sport
Forrás: MTI

Barcelona World Race - Fa Nándorék áthajóztak a Gibraltári-szoroson

Barcelona World Race - Fa Nándorék áthajóztak a Gibraltári-szoroson

Péntek reggel áthajózott a Gibraltári-szoroson Fa Nándor és Conrad Colman a Spirit of Hungaryvel a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.

A magyar hajós elmondta, hogy a Földközi-tengeren halászhálók dzsungele fogadta őket:
"Most veszítettünk olyan 3-4 órát, mert bejöttünk egy teljesen behálózott környékre. Kétszer mentünk bele halászhálóba, úgy kellett kivagdosni magunkat."
Hozzátette: a szorosban elég jól haladtak, de közel kerültek a marokkói oldalhoz.
"...egy 20x20 mérföldes terület úgy tele volt hálózva, hogy nem láttunk magunk előtt olyan zugot, ahol ne lett volna egy csomó apró fény. Próbáltunk kerülgetni, ahogy tudtunk, de belementünk, a végén szerencsére találtunk egy csatornát, ahol kijöttünk ebből az egész dzsungelből. Elképesztő viszonyok voltak ott. Nem szeretném megismételni, úgy éreztem, hogy az életben ki nem kerülünk onnan. A kormányon háló, a tőkesúlyon háló, mindenhol volt háló" - olvasható a Spirit of Hungary honlapján.
A magyar vitorlás várhatóan kedden vagy szerdán ér célba Barcelonában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.