Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Május 04. 09:57, hétfő | PR
Forrás: InfoGyőr

Egy lakberendező akár házasságot is menthet!

Egy lakberendező akár házasságot is menthet!

Egy új lakás vagy ház berendezése, egy régi átalakítása, felújítása rengeteg döntés elé állítja az erre vállalkozókat.

Színek, formák, stílusok, elrendezések, és még számtalan pont, ami megannyi ismeretet, tapasztalatot, és időt igényel. Nem kis feladat átlátni a még nem láthatót, összegondolni a még nem létezőt! Funkciót, kialakítást, fűtésrendszert, világítást…

Bármilyen meghökkentő is, manapság egy otthon szép kialakítása elsősorban nem pénz kérdése! Természetesen szükség van rá, de sokkal inkább lényeges ebben a témában az átgondoltság, alapos előkészítés, céltudatosság.

Mire vágynak a nők?

Általában a jó minőségű, elegáns bútordarabokra, harmóniára egy csepp játékossággal, amit a függönyök, párnák és egyéb kiegésztők színeivel érünk el.
Mire van szüksége a férfiaknak?
Elsősorban kényelemre. Második fontos a szempont a funkcionalitás. Legyen egyszerű - sokszor elég a minimal stílus -, ám jól rendezhető és átlátható a lakás kialakítása.

Mit tud a lakberendező?

Ezt a két álláspontot egyszerrre megvalósítani úgy, hogy hosszú távon mindenki jól érezze magát benne. (Szertintem nem kis feladat! a szerk.)

Ugyanannyi pénz elköltésével kialakíthatunk elegánsat és ízléstelent is. A különbség a szaktudásban, tervezésben, előregondolkodásban nyilvánul meg. Egy lakberendező tudása és képessége manapság már nem csak a dekoráció kialakításáról szól, hanem sokkal inkább egy komplex ismeretanyagról: padlók, csempék, fürdőszobai kellékek, bútoranyagok, festékek, tapéták, függönyök és számos egyéb témakör kapcsán.

Az előbbiekből talán jóval egyértelműbb, hogy egy tapasztalt, gyakorlatias lakberendező segítsége manapság már nem úri huncutság, hanem sokkal inkább bölcs gondolkodás és józan takarékosság.

Talán nincs is életünkben még egy olyan projekt, amire összességében annyi pénzt költenénk el, mint az otthonunk kialakítása. Miért pont ezt bíznánk a véletlenre?

Egy ügyes tervezéssel nemcsak a funkcionalitás és szépség kapcsán látunk előre, de tájékozódhatunk a várható költségek kapcsán, felmérhetjük adott területek nagyságrendjét és könnyebben alakítunk ki fontossági sorrendet is.

Természetesen mindez a megbízók stílusában, kedvenc színvilágában valósul meg. Az otthonteremtés témájában a lakberendező jelentősége egy kicsit a jó révkalauzhoz hasonlít: elkészíti a terveket, biztonsággal vezeti a megvalósítást, kiküszöböli a lehetséges hibákat, megvéd bennünket az önmagunk ellen elkövetett hibáktól, hogy elérjük közös célunkat: értékálló, élvezetes otthont teremtsünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt