Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. November 28. 11:03, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Egymillió forint a nyomravezetőnek a miskolci erőszakoló kézre kerítéséért

Egymillió forint a nyomravezetőnek a miskolci erőszakoló kézre kerítéséért

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőr-főkapitánya annak a férfinak a kézre kerítéséért, aki Miskolcon megerőszakolt egy fiatal nőt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Dobi Tamás azt mondta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az eset Miskolcon, a Bársony János úton történt, még november 15-én este hat óra és fél hét között. Az elkövető egy fiatal nőt - akarata ellenére - magával vonszolt egy bokorba, majd ott szexuális erőszakot követett el vele szemben – ismertette a részleteket Dobi Tamás. Hozzátette, az ügyben egymillió forint nyomravezetői díjat tűztek ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható. Dobi Tamás azt mondta, hogy az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát Vereckei Csaba, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Címkék: Bűnügy-rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.