Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Szeptember 17. 16:10, szerda | Bulvár

Először lazult együtt Péterfy Bori, Fluor Tomi és Puskás Peti

Először lazult együtt Péterfy Bori, Fluor Tomi és Puskás Peti

Tomi különleges videót őriz kollégájáról.

Szusszanhat a Ki Mit Tube zsűrije, a döntőbe jutott öt versenyző sorsa a közönség kezében van, így Péterfy Borinak és társainak is jutott ideje a pihenésre. Olyan trió gyűlt össze, amelyet nem lehet minden nap együtt látni: Péterfy Bori, Fluor Tomi és Puskás Peti futott össze egy kis közös csocsózásra, eszmecserére, ismerkedésre.

„Világos, hogy egy szakmában dolgozunk, ismerjük egymás munkáját, de személyesen most először lógunk együtt” – mondta Péterfy Bori. Hiába voltak ugyanazon zsűri tagjai, a produkciókat mind önállóan, mobiltelefon segítségével értékelték. Bori többször is a saját konyhájából, Fluor egyszer egy kukoricásból mondott véleményt, ám az is előfordult, hogy Peti az Egyesült Arab Emirátusokból jelentkezett be. Sok időt nem töltöttek tehát egymás társaságában.

„Egyedül Puskás Petivel szoktam néha találkozni, akkor is teljesen véletlenül, biciklizés közben. Ahogy illik, ő mindig rám köszön, amitől én rendszerint megijedek és csak pár sarokkal arrébb jövök rá, hogy Peti volt az, ismét. Fluor Tomival egy forgatáson találkoztam először, de zenei munkásságát a kezdetektől fogva követem és nagyra tartom” – tette hozzá az énekes-színésznő, aki zsűrizése közben a keménységet empátiával ellensúlyozta.

„Puskás Petiről őrzök egy titkos felvételt a telefonomban, amely bizonyítja, hogy egészen jól rappel. Megnyugodhat, nem adom ki a videót” – nevette el magát Fluor, aki arra is rájött, hogy Petiben meglehetősen komoly csocsóellenfelet tisztelhet.

A három zsűritag abban is megegyezett, hogy hasonló az ízlésük, hiszen ők egyik jelöltön sem kaptak hajba, pedig a zsűri számos alkalommal is egymásnak feszült. Mindhárman értékelték a színes, sokféle felhozatalt. „A végső ötbe szerintem sok olyan produkció is befért volna, amelyeket végül a közönség nem támogatott, így a 15-ig sem jutottak el. Ugyanakkor sokat nevettünk és egyik-másik videó valóban lenyűgözött bennünket” – mondta Péterfy Bori. „Számomra különleges élmény volt eddig a Ki Mit Tube. Annyira újszerű az egész, hogy teljesen kiszámíthatatlan volt, miként alakul a közönség ízlése, milyen videók érkeznek be. Most már csak egy kérdés nyitott: ki nyeri meg a Ki Mit Tube-ot?” – fűzte hozzá Puskás Peti. Mindez hamarosan kiderül, hiszen a Ki Mit Tube élő fináléját szeptember 21-én 20:30-tól élőben közvetítik a YouTube-on.

A döntőt az alábbi linken követheti figyelemmel: http://www.youtube.com/user/kimittube/

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban