Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Szeptember 02. 10:09, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Gyalogost gázoltak Győrben Szent Imre úton

Gyalogost gázoltak Győrben Szent Imre úton

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 2-án 5 óra 45 perckor érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Szent Imre úton közlekedési baleset történt.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a baleset okozója egy Opel típusú tehergépkocsijával közlekedett Győrött, a Szent Imre úton, a Kalász utca felől a 82-es számú főút irányába.

A gépjárművezető közlekedésekor a Szent Imre út 161 szám előtt későn vette észre, az úttesten vele azonos irányba gyalogosan közlekedő 56 éves gyömörei nőt, akit a járműve elejével elütött. A gyalogos a motortér tetejére és a szélvédőnek csapódott, majd az aszfaltra zuhant.

A baleset során a részes súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A Győri Rendőrkapitányság az elsődleges adatok alapján a baleset okozó, 42 éves győri férfi ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúttal is felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy a korlátozott időjárási-látási viszonyok idején is körültekintően és kellő óvatossággal közlekedjenek!

Címkék: gázolás, győr, gyalogos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.