Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 25. 10:49, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Győr-Moson-Sopron megye - Elzárt település nincs, de több helyen korlátozták a forgalmat

Havazás - Győr-Moson-Sopron megye - Elzárt település nincs, de több helyen korlátozták a forgalmat

Győr-Moson-Sopron megyében nincs elzárt település, de a hóátfúvások miatt több helyen korlátozta a forgalmat a rendőrség.

Vasárnap reggel árokba csúszott vagy az úttesten keresztbe fordult járművekhez hívták a katasztrófavédelem munkatársait; a balesetekben senki sem sérült meg - tájékoztatta az MTI-t a megyei igazgatóság szóvivője.
Ruskáné Takács Anita közlése szerint Mosonszolnok és Levél között a 8505-ös úton egy kisteherautó fordult keresztbe, a 86-os úton Bősárkánynál egy kisbusz hajtott árokba. Csikvánd és Malomsok között egy helyközi autóbusz akadt el.
A szóvivő hozzátette: jelenleg a 86-os úton, Mosonudvar és Mosonmagyaróvár között mentenek az úton keresztbe fordult nyerges vontatót.
Elzárt település nincs a megyében, de a rendőrség több forgalomkorlátozást vezetett be a hóátfúvások miatt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Takács József elmondta, hogy a 86-os úton Mosonmagyaróvár és Jánossomorja között a forgalmat az M1-es autópályára és az 1-es útra terelik. Az 1-es úton Gönyű térségében a Győr felől Komárom felé tartókat szintén az autópályára terelik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére