Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Március 27. 10:49, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Hol van biztonságban a pénzünk?

Hol van biztonságban a pénzünk?

A brókercégekkel kapcsolatban a sajtóban megjelent hírek megingatták a befektetők bizalmát, az ember joggal kérdezheti, hol lehet manapság biztonságban a megtakarítása?

„Kiszámíthatóság, megbízhatóság, stabilitás
Hol van biztonságban a pénzünk?

A brókercégekkel kapcsolatban a sajtóban megjelent hírek megingatták a befektetők bizalmát, az ember joggal kérdezheti, hol lehet manapság biztonságban a megtakarítása?

– A Sopron Bank Burgenland Zrt-nél teljes mértékben biztonságban lehet a befektetők pénze – mondja határozottan Ács Tímea, a Sopron Bank ügyvezető igazgatója.

– Miért olyan biztos ez? Néhány hete még mindenki bízott mindenkiben...

– A biztonságot az anyacég, az osztrák Grazer Wechselseitige, röviden a GRAWE biztosítótársaság garantálja.

Nálunk nem tőzsdére kerül a befektető pénze, nem másodlagos jelzálogpiacon forog. Tőkeerős cégünk főleg állampapírokban tartja a vagyonát.

Stabil, kiszámítható cégcsoportról beszélünk, ami 1828-as megalapítása óta súlyos társadalmi és gazdasági helyzeteket is átélt már. Két világháborút, az 1873-as tőzsdekrachot, számos válságot...

Tulajdonosunk ma tizenhat országban képviselteti magát, kivonulását sem tervezi Magyarországról, a Sopron Bank részére 2012-ben és 2014-ben is tőkeemelést biztosított. Sok minden változott az elmúlt több mint 187 évben, az eredeti elképzelés viszont nem, s az alapító gondolata időszerűbb, mint valaha: csak akkor biztosítható a gazdasági egzisztencia, ha időben gondoskodunk róla. Mi ezt kínáljuk ügyfeleinknek; bizalmat, biztonságot és előrelátást.

– Milyen terméket ajánlanak azoknak, akik ma még az ágyneműtartóban hiszik biztonságban a vagyonukat?

– Különböző betéti konstrukcióikat kínálunk, amelyekben forintban és euróban is elhelyezhetők a megtakarítások. Rövid- vagy hosszútávú lekötésekkel, akár életbiztosítással kombinálva is az ügyfelek igényeihez mérten választhatók termékeink – mondja dr. Szovátiné Őri Noémi lakossági üzletágvezető-helyettes. Győri és mosonmagyaróvári fiókjainkban felkészült szakemberek segítenek az ügyfeleknek a választásban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje