Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Április 09. 17:17, csütörtök | PR
Forrás: InfoGyőr

Időutazás Győrben az Úri Muri mulató & cafféban

Időutazás Győrben az Úri Muri mulató & cafféban

Sokszor elképzeljük, milyen is lehetne visszautazni a múltba egy régi film megnézése után. Már nem csak a képzeletünkben idézhetjük fel, térjünk be Győrben az Úri Muriba és engedjük az időutazásnak.

Két fiatal hallgató, akik szeretnek bulizni, felismerték, hogy Győrben nincs olyan hely, ahol egyetemisták igényes környezetben, megfizethető áron, egy helyen kávézhatnak, tanulhatnak és szórakozhatnak is. Ezért közös vállalkozásba kezdtek, feltalálva az időgépet 1920-as évekbeli helyet álmodtak meg, amely április 3-án nyitotta meg kapuit, Győr belvárosában.

A kezdeti inspiráción túl, kutattak, hogy is mulatoztak annak idején az emberek, amikor csak aludni jártak haza a kávézókból, mert alkalmas volt munkára, kikapcsolódásra egyaránt.

Az Úri Murit eklektikus, századvégi berendezés jellemzi, fa bútorokkal, a képek a falon pedig a múltat idézik. De nem csak a dekorációban mutatkozik meg a múlt: hegedű és gitárestekkel is készülnek a vendégeknek, ahol felcsendülnek régi sanzonok, más hangszerelésben a mai slágerek is helyet kapnak. A tematikus esték alkalmával lesz beöltözős buli, ahol a dressz kód a 20-as évekbeli divatot követeli meg. Emellett nemzeti napokat is megtartják, görög, olasz, bajor napok, amelykehez, alkalmazkodnak az italok is.

A fiatalok úgy tervezik, igény szerint formálják a kínálatot, a kezdetekben a legkedveltebb whisky fajták, pálinkák, likőrök, ismert termelőktől származó borok, 10 féle sör, összesen 37 féle tömény lesz a múlt mögött.

Az Úri Muriban enni is lehet, óriási melegszendvics folyamatosan, napközben és kora este pedig, hideg és különleges szendvicsek, palacsinta, gofri, frissen, helyben készítve lesz kapható. Lehetőséget nyújt a hely fiatal művészeknek kiállításra, osztálytalálkozóknak, céges vacsoráknak, éttermi menüt tudnak szolgáltatni, fellépőkkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt