Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Április 24. 13:59, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ikrekkel várandós Angelina Jolie?

Ikrekkel várandós Angelina Jolie?

Legalábbis az OK! magazin szerint újabb két taggal bővül a Jolie-Pitt nagycsalád.

Azt már régóta rebesgetik, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt nem akar megállni hat gyerek után. Sokan már azt is tudni vélték, hogy ismét adoptálással bővíti a két sztár a népes családot.

Azonban úgy tűnik, mégis úgy döntött Angie és párja, hogy ismét saját csemetét vállalnak. Az OK! magazin új címlapján tette közhírré a hírt, miszerint a gyönyörű színésznő ismét várandós, ráadásul ismét ikrekkel. Nagyon valószínű, hogy ha ez igaz, akkor a második ikerpár sem a természet működésének, sokkal inkább az orvostudomány vívmányainak köszönhető.

Természetesen mindenkinek magánügye, hogy vállal-e gyermeket, és ha igen, hányat. Ám annak tudatában, hogy a színésznő milyen erősen retteg a betegségektől, s hogy többszöri kinyilatkoztatásai szerint nemigen számít hosszú életre, megelehetősen felelőtlen döntésnek tűnik ismét gyermeket, ráadásul ikreket hozni a világra.

Főleg mert tavalyi megelőző műtétjét, amikor is eltávolíttatta mellszöveteit, így remélvén megakadályozni a mellekben kialakuló rákos megbetegedést, amitől retteg, mert felmenői között szinte minden generációban előfordult, a magyarázat pedig minderre az volt, hogy felleősséget érez a családja iránt, és meg szeretné óvni őket anyjuk korai elvesztésétől, nos, mindezek fényében még inkább érthetetlen, ezúttal mégis miért hozott ilyen felelőtlen döntést. Mi mindenesetre sok sikert, erőt, egészséget kívánunk az egész családnak.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára