Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Augusztus 11. 09:54, hétfő | PR
Forrás: InfoGyőr

Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!

Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.

Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!
Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).
Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk.
Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasolt súlyos betegségek esetén, diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén.

További infó: Fitt Pont Alakformáló Stúdió
Tel: 06 20 437 84 85
Nyomj egy like-t! www.facebook.com/fittpont

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.