Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 15. 08:39, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Kerékpárost gázolt, majd távozott

Kerékpárost gázolt, majd távozott

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 14-én 14 óra 28 perckor érkezett bejelentés, hogy a Sopron-Ágfalva közötti kerékpárúton egy kerékpárost elgázoltak.A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a sértett egyedül haladt kerékpárjával a kijelölt úton, mikor észlelte, hogy vele szemben gyors ütemben egy gépjármű közlekedik.

A személygépkocsi a bokrokat érintve többször letért az út szélére, majd a kerékpárost észlelve hirtelen vészfékezett. Az autó hosszasan csúszott és ekkor már a töltés felé félrehúzódó biciklis felé haladt. A gépkocsivezető az ütközést elkerülni nem tudta és a kétkerekűnek csapódott, mely a kerékpárossal együtt az árokba borult.

A sofőr a baleset után a sértett jelzésének ellenére nem állt meg, nem győződött meg arról, hogy a kerékpáros személy megsérült vagy egyéb okból segítségre szorul, útját Ágfalva irányába folytatta tovább.
A rendőrök a megadott forgalmi rendszám alapján a járművet megtalálták és a baleset okozóját Brennbergbányáról állították elő a Soproni Rendőrkapitányságra.
A gépkocsi vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért vele szemben mintavételre került sor.

A Soproni Rendőrkapitányság a 36 éves soproni férfit őrizetbe vette és ellene cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék: gázolás, kerékpáros

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.