Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Január 15. 16:15, csütörtök | Helyi
Forrás: logisztikama.hu

Magyar kkv-projektnek tapsol a világ

Magyar kkv-projektnek tapsol a világ

Közép-Kelet-Európában is hódít a jutalékmentes üzleti modell: a BNI (Business Network International) budapesti régiója a szervezet öt legsikeresebb régiója közé került. Világszerte 62 országban több mint 170 000 aktív taggal működik.

A tudatos üzleti kapcsolatépítés elkötelezett híve az „Aki ad, az nyer” (Givers Gain®) filozófiát szem előtt tartva a bizalmon alapuló, kölcsönös ajánlásokra épít üzleti csoportjaiban – szögezi le a portálunkhoz eljuttatott közlemény.

Az 1985-ben alapított szervezet Magyarországon 2008 óta van jelen; 2014-ben 8 új üzleti csoport alakult az országban, ezzel Budapest mellett már további 17 vidéki városban képviselteti magát a BNI. Ezt az egyedi üzleti modellt idehaza már több mint 730 vállalkozás alkalmazza, 37%-kal több mint egy évvel korábban.

A BNI legfrissebb adatai szerint 2014-ben ezeknek a vállalkozásoknak a 95,8%-a teremtett új munkahelyeket, illetve tartotta meg az addigiakat, ezzel is stabil és megbízható munkáltatóként kitűnve a gazdasági életből. Sikerük töretlennek mondható: a BNI-tagok közel fele 5% feletti árbevétel-növekedést könyvelhetett el az előző évhez képest, az ajánlásoknak köszönhetően pedig 14,1 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak, jutalékmentesen.

A legfrissebb adatok alapján a szervezet munkáját kísérő mérőszámok tekintetében a budapesti régió a BNI öt legsikeresebb régiója közé került. Egyebek mellett ezt is díjazták a kaliforniai Garden Grove-ban megrendezett BNI nemzetközi konferencián, ahol a szervezet magyarországi igazgatója, Avidor András volt az egyik előadó.

Címkék: BNI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.