Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Március 30. 10:53, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Már a rondáknak is van társkereső oldala

Már a rondáknak is van társkereső oldala

Egy internetes társkereső oldal, némileg bizarr módon, de a ronda embereket célozta meg. A honlap leírása szerint a belső értékek, az őszinteség, szeretet a mérvadó és nem pedig a külső.

,,Kifejezetten azoknak szól akiknek elegük van abból a külsőség centrikus világból amiben élünk. Elég volt az óriásplakátokról, a TV képernyőjéről, a vezető portálok címoldaláról ránk vigyorgó izmos férfiak és szoláriumban barnult nagymellű nők sugallta hamis világból! Nem ez a szépség! A valódi szépség ugyanis belülről fakad és semmilyen összefüggésben sincs azzal, hogy mekkora a bicepszünk, a mellünk vagy éppen a bankszámlánk, az autónk. Végre egy társkereső oldal ahol kizárólag a belső dominál, egy társkereső ahol teljes őszinteséggel, önmagunkat teljes egészében vállalva ismerkedhetünk! Ezen a társkeresőn nem kell szégyellnünk magunkat sem a külsőnk, sem semmi más miatt! Ha szépek vagyunk belül, őszinték, kedvesek, barátságosak akkor adott a lehetőség, hogy megtaláljuk a párunkat és a boldogságunkat!” – olvasható az oldal leírásában.

Címkék: ronda, társkereső

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára