Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. November 27. 10:09, csütörtök | Bulvár
Forrás: fullank.com

Meztelen fenékkel akarják a szexkirálynőt kiütni a nyeregből (fotók)

Meztelen fenékkel akarják a szexkirálynőt kiütni a nyeregből (fotók)

Egészen érdekes módját választotta 12 cambridge-i egyetemista annak, hogy elhomályosítsa Kim Kardashian legutóbbi, az internetet alaposan felkavaró meztelenkedő produkcióját.

Arról nem lennénk meggyőződve, hogy sikerrel járnak, de az ötlet legalábbis sajátos egy elitegyetem hallgatóitól.

A világ egyik legelismertebb egyeteme a Cambridge University, a hallgatók azonban a jelek szerint ugyanúgy nem mennek a szomszédba egy kis vagányságért, mint bármely más felsőoktatási intézményben.

Most közülük többen úgy döntöttek, megpróbálják elhomályosítani Kim Kardashian minapi produkcióját, illetve egészen pontosan a hátsó felét, így meghirdették a „Cambridge legszebb fenekei” versenyt.

Egyikük például rögtön le is másolta a realitysztár gyorsan legendássá vált, a Paperben megjelent fotóját, hosszú fekete kesztyűt, gyöngynyakláncot és egy kevés ruhát is magára véve. Akadt olyan, aki a folyó partján, más háztetőn fotózkodott meztelenül, de legalább a nő-férfi arány igazságos, hiszen mindkét nemet hatan képviselik.

A 12 döntőst a The Tab Cambridge szerkesztői választották ki a jelentkezők közül, minden fotó mellett olvasható kedvesen szurkálódó komment is, de a lényeg alighanem mégis csak a fotókon látható.
Azért nem gondolnánk, hogy Kim Kardashian rettegni kezd...

A többi pucér hátsót itt szemlélheti meg!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.