Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Március 24. 13:21, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Sensolite polarizált fényterápiával az allergia ellen

Sensolite polarizált fényterápiával az allergia ellen

Fénnyel az allergia ellen, búcsú a gyógyszerektől, fogalmazhatjuk meg röviden a Sensolite kúraszerűen alkalmazott egész test polarizált fény-kezelés várható jótékony hatásait.

Győrben a Sensolite Egészségcentrumban tudják kipróbálni azok, akik szeretnék allergiás panaszaikat enyhíteni.
Az allergia Magyarország lakosságának közel felét érinti. Országos szinten összegyűlt tapasztalataink szerint leginkább fiatal felnőttek és gyerekek javulnak a fényágyban, amely alapjaiban változtatja meg a mindennapjaikat, és emeli életminőségüket.
Sokan rettegve várják, és élik át az allergiaszezont: tüsszögnek, viszket a torkuk, folyik az orruk, bedagad és ég a szemük, a gyermekek síróssá, nehezen kezelhetővé válnak, míg a felnőttek nem tudnak kellő figyelmet fordítani a munkájukra, sem a körülöttük élőkre. Röviden: a beteg számára beszűkül az élet. Egyes becslések szerint Magyarországon a lakosság közel fele szenved valamilyen allergiás betegségben. dr. Lakos Ildikó gyermekorvos úgy fogalmaz, hogy bár az érintettekről pontos számadatot nem tudni, azonban a tendencia évről évre nő. Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója: a szervezet károsnak minősít és elkezd küzdeni olyan, egyébként ártalmatlan dolgok ellen is, mint a virágpor, a házi por vagy az állatszőrök. – Az allergiára való hajlamot örökli az ember, és ezt erősíthetik a különféle környezeti tényezők együttes hatásai – magyarázza a doktornő. Tapasztalata szerint a csecsemőknél az allergiás tünet hasmenésben, ekcémában jelentkezik, egyéves kor körül pedig hörgőgyulladásos, asztmás tünetekre kell keresni gyógyírt. Azonban nem mindegy, hogy mit, a XXI. században már többféle megoldás létezik.

Búcsú a tünetektől

Akik el szeretnék kerülni a különféle gyógyszerek mellékhatásait, jelentős javulást szeretnének elérni, és költséghatékonyabb megoldást keresnek, azoknak egy új magyar orvostechnikai eszköz, a Sensolite fényágy kúraszerű alkalmazása javasolt. A feltaláló, Fenyő Márta tippje allergiával küszködőknek:

„A kellemetlen allergiás tünetek tapasztalataink szerint akár meg is előzhetők, a már jelen lévő tünetek pedig enyhíthetők! Megelőzéshez, a tünetek várható beindulása előtt 1 hónappal kezdje el a rendszeres Sensolite fénykezelést. Tünetek enyhítése céljából érdemes megkezdeni a fénykezelést akkor is, amikor a tünetek már megjelentek. E téren is kiváló tapasztalataink vannak!”* -

*Teljes körű információért kérjük, kattintson a www.sensolite.hu/terapiak címre!

Gyógyulás és madárcsicsergés a fénykagylóban

Az 1000 db speciális LED fényforrás segítségével működő orvostechnikai eszköz révén az emberi test teljes felületére hat a polarizált fény, mely globális biostimulációs hatást fejt ki, vagyis az egész szervezetben megindítja az öngyógyító folyamatokat, a szervezet öngyógyító képessége felerősödik, és ez több gyógyító és jótékony hatás mellett az allergiás reakciókra is kedvező hatást gyakorolhat.
Kinek javasolt a terápia? Kisgyermekkortól a felnőtteken át az idősebb korosztályig mindenkinek rendelkezésére áll ez az újszerű. Fenyő Márta hangsúlyozta, hogy a gyerekek is kifejezetten szeretnek, ahogy ők mondják, a “fénykagylóban” tartózkodni, ugyanis a madárcsicsergés, a zene, a szeretteik közelsége mellett kedvenc könyveik, játékaik biztosítják a kellemes közérzetet, és a gyógyulást.

Egyik kedves vendégünk, B.Z.-né 1987. aug. 7 óta allergiás, pontosan emlékszik a dátumra, rá két hónapra derült ki orvosilag, hogy allergia és nem megfázás. Nagyon sok vizsgálatot végig csinált, de állandó kínok és gyógyszerek mellett tudta csak elviselni ezt az időszakot. A Sensolite polarizált fényterápiával 2012-ben ismerkedett meg, akkor még nem kúraszerűen vette igénybe a kezeléseket. A tünetei enyhültek, de teljesen nem tudott fellélegezni. Tavaly elhatározta, hogy a Fenyő Márta által javasolt dozírozási útmutatást követi. A tünetek megjelenése előtt kezdte meg a kezeléseket, heti 3 alkalommal járt. Nem szedett semmilyen gyógyszert, csak orrsprayt használt időnként. „…el se merem hinni, de végre élvezem az év ezen időszakát, egyszerűen csodálatos.”

Szeretettel várja Önt is a Sensolite Egészségcentrum, a 4ForYou Szalon mellett, Győr belvárosában, kedvezményes allergia bérletekkel.

Sensolite Győr Egészségcentrum
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P: 8-18 Sz: bejelentkezés alapján
Telefon: 96/528-450; 30/240-64-34
sensolite.hu/gyor
facebook.com/Sensolite

Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Címkék: allergia, Sensolite

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.