Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Március 02. 08:08, hétfő | Helyi

Tippek céges nőnapi ajándékokhoz

Tippek céges nőnapi ajándékokhoz

A nők iránti megbecsülés és tisztelet napjaként számon tartott nemzetközi nőnapot 1917 óta tartják világszerte.

Hazánkban 1948 óta vált szokássá, hogy minden év március 8-án megemlékezünk erről, és a férfiak virággal vagy egyéb kedvességgel lepik meg a nőket. Bár ma már kevesen tudják, de egykoron a munkavállaló nők ünnepe volt ez az alkalom, amikor a női egyenjogúságot is ünnepelték. Manapság nem csak a magánéletben, de a munkahelyen sem érdemes megfeledkezni a tavasz első ünnepéről, ám nem mindegy, hogy céges kereteken belül mivel lepjük meg a hölgyeket.

A www.ahonapajandeka.hu is többféle lehetőséggel áll rendelkezésre akkor, ha céges nőnapi ajándék beszerzéséről van szó. Lássuk, melyek azok a klasszikus, valamint kreatív ötletek, amelyekkel biztosan nem lőhet mellé céges kereteken belül sem!

Édes finomságok díszcsomagolásban
Diéta ide vagy oda, nőnap alkalmából a hölgyek is szívesen elcsábulnak egy-egy édes falatnak. A piaci kínálat rendkívül széles, így a csokoládéktól kezdve a bon-bonokon keresztül egészen az édesség különlegességekig számos típus és márka mellett letehetjük a voksot. A lényeg, hogy a minőségre helyezzük a hangsúlyt, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a díszcsomagolással még egy apróbb meglepetés eszmei értéke is jelentősen növekedhet.

Minőségi borok
Kifejezetten csokoládék mellé szokták a szakemberek javasolni a minőségi borokat. Akár egyedi feliratozással ellátott változat mellett is dönthetünk, melyek még inkább személyes jelleget kölcsönöznek az alkalomnak.

Virág klasszikus és új köntösben
Egy szál virág, vagy egy csokornyi- a klasszikus nőnapi ajándékkal garantáltan nem lehet mellélőni. Amennyiben valami különlegesebb mellett szeretne dönteni, és az extravagáns ajándékokat részesíti előnyben, akkor érdemes elgondolkodnia a virágformában összeállított gyümölcsön, vagy a virágcsokorral kombinált finomságokon. Akár gyümölcsök is helyet kaphatnak ebben a verzióban, így a diétát előnyben részesítők számára is megtalálható az ideális típus. Ahonapajandeka.hu arra is fel szokta hívni nőnapi ajándék ötletek kapcsán a figyelmet, hogy a félreértések elkerülése végett célszerű minden női alkalmazottnak ugyanolyan meglepetést választani.

Teakülönlegességek
A teafogyasztásnak tavasszal éppen úgy szezonja van, mint az év más időszakaiban. Nőnap alkalmából is remek választás lehet tehát valamilyen teakülönlegesség. A filteres változatok helyett érdemes a hagyományos teafüvek mellett dönteni, melyek fenséges aromával szolgálják a teázás semmi máshoz nem fogható élményét.

A nőnap kiváló alkalom arra, hogy céges kereteken belül is megemlékezzünk arról, hogy a hölgyek több területen is nélkülözhetetlenek munkavégzés során is. A nagyobb létszámmal dolgozó cégeknél az ajándék ára döntő lehet, számukra ajánlott a kisebb értéket, ám változatlan minőséget képviselő céges ajándékokat választani. Természetesen az elismerést és a tiszteletet nagyobb volumenű ajándékozással is kifejezhetjük, hiszen a kínálatban erre is minden lehetőség adott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.

2024. Április 17. 08:14, szerda | Helyi

Megnyerte az Andersen Ligát az Uni-Győr ETO HC

Története során először nyerte meg az Andersen Ligát az Uni Győri ETO HC jégkorong csapata.

2024. Április 17. 07:16, szerda | Helyi

Akár 50 ezer forintot is nyerhetnek az ügyesen rajzoló gyerekek

A természethűség nem elvárás, légy kreatív! – pályázatot hirdet a Szépművészeti Múzeum.

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.