Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Október 18. 15:30, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: MTI

Tizenegy milliárdból fejleszti közösségi közlekedését Győr

Tizenegy milliárdból fejleszti közösségi közlekedését Győr

Mintegy 11 milliárd forintból fejlesztené a következő két évben közösségi közlekedését Győr - az erről szóló előterjesztést pénteki ülésén egyhangúlag megszavazta a kisalföldi megyeszékhely közgyűlése.

A tervek szerint önrész nélküli pályázattal intermodális közlekedési csomópontot alakítanának ki a 131 ezer helyi lakos és a város vonzáskörzetében élő 285 ezer ember számára 1,7 milliárd forintból. További kétmilliárd forintos, szintén száz százalékos uniós támogatással megvalósított fejlesztés keretében átalakítanák Győr városi és elővárosi közlekedését, egy közel 7,5 milliárd forintos, 600 millió forint önerőt igénylő pályázat eredményeként pedig harminc hibrid autóbuszt szereznének be - olvasható az előterjesztésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak