Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 29. 09:11, szerda | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Turák László: Elengedhetetlen teszt a Pannóniaringen

Turák László: Elengedhetetlen teszt a Pannóniaringen

Túl vagy a Mogul Csapatnál lévő Formula Renault teszten.
Megosztanád a portálolvasókkal, hogy miként értékeled a hétfői napodat?

- A hétfői nap nagyon jól sikerült, az idő is kedvezett nekünk. Nagyon jó érzés volt ismét formula autóban ülni. Közel 4 órát és majdnem 100 kört mehettem a pályán, így mind fizikálisan, mind szellemileg kihívás volt a számomra, de nagyon élveztem.

Mi a terved a 2015-ös versenyévaddal, hogy Formula autót teszteltél?
- Jövő évre a célom és tervem hogy az Autós Gyorsasági Országos Bajnokságban induljak Formula Renault 2.0 kategóriában. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy kipróbáljak ilyen autót, ráadásul a Pannóniaring egy olyan pálya, ami a Bajnokság egyik állomása, így nagyon is jó edzés volt számomra.

Megkaptál-e minden segítséget a Mogul Csapattól?
- A válsz erre a kérdésre minden bizonytalanság nélkül igen. Az autót a verseny előtt a csapat alaposan átnézte, és felkészítette, nem volt olyan műszaki probléma, ami miatt ne tudtam volna bármely bemenetnél felmenni a pályára. Maximálisan kitettek magukért, még jóval többet is, mint amit elvárhattam volna, nagyon hálás vagyok a csapatvezetőnek, Fekete Lászlónak, aki lehetővé tette ezt a tesztet, rengeteg tanáccsal, instrukcióval is ellátott a teszt előtt és közben, amit aztán a pályán kamatoztattam, és éreztem, hogy körről-körre gyorsabb vagyok.

És végül, de nem utolsó sorban nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult és segített, hogy eljuthassak idáig.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.