Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Július 01. 14:25, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Végzős hallgatók álltak szolgálatba Győrben

Végzős hallgatók álltak szolgálatba Győrben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán 2015. évben végzett hallgatók közül hárman kezdték meg szolgálatukat a Győri Rendőrkapitányságon.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta és köszöntötte azokat a végzős hallgatókat, akik 2015. július 1-vel kezdték meg rendőri pályafutásukat. A pályakezdők közül két fiatalt a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályára, míg egyiküket a Bűnügyi Osztályra nevezték ki. Az első napon a főkapitányi köszöntőt követően megismertetik őket a megyei rendőr-főkapitányság és a kinevezés helye szerinti rendőrkapitányság sajátosságaival. A felkészítés részeként tájékoztatást kapnak a rendőrtisztekkel szemben támasztott szakmai elvárásokról, a követelményrendszerről, valamint ismertetik részükre a szakmai előmeneteli lehetőségeket is. Az elkövetkező hat hónap alatt a pályakezdők mellé kijelölt mentorok segítik a fiatal rendőrtisztek beilleszkedését és a munkakörükkel kapcsolatos szakmai feladatok elsajátítását.

Címkék: rendőr, végzős

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.