Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

Amal Clooney médiaszabadság-védelmi nagykövet lett
2019. Április 06. 11:26, szombat | Bulvár

Amal Clooney médiaszabadság-védelmi nagykövet lett

A brit kormány globális médiaszabadság-védelmi nagykövetévé nevezte ki Jeremy Hunt brit külügyminiszter Amal Clooney nemzetközi jogászt, emberi jogi ügyvédet.

Magyar lány a nagykövete a világ mosolyait bemutató filmnek
2013. Március 21. 12:38, csütörtök | Helyi

Magyar lány a nagykövete a világ mosolyait bemutató filmnek

Világraszóló filmes projekthez csatlakozott egy győri operatőr és csapata. Ajánlásukra, a Mosolyka- Kerekesszékkel a világ blog szerzője, Hozleiter Fanny lett a Smile to the world nagykövete.

2012. Október 31. 07:00, szerda | Helyi

Nagykövetek találkoztak Győrben

Közel harminc ország nagykövete, nagykövetségi tisztségviselője látogatott Győrbe, ahol a munkaértekezlet mellett Győr gazdaságával és turisztikai kínálatával is megismerkedtek

2012. Május 22. 14:13, kedd | Külföld

Sürögnek az atomkísérleti telepen

Észak-Korea fokozta a munkálatokat atomkísérleti telepén az elmúlt hónapban – derült ki műholdfelvételek elemzéséből egy nappal az után, hogy Washington képviselője óva intette Phenjant egy újabb nukleáris kísérlettől.

2012. Május 17. 07:19, csütörtök | Sport

A láng, Beckham és a „többiek”

David Beckham sztárlabdarúgó is tagja annak a bizottságnak, amely pénteken Athénból Nagy-Britanniába viszi a londoni olimpia lángját.

2012. Április 17. 14:21, kedd | Bulvár

Natalie Portman stílust vált

Natalie Portman tavaly júniusban adott életet első gyermekének, Aleph-nek, akinek az édesapját a Fekete hattyú forgatásán ismerte meg.

2011. Szeptember 23. 14:13, péntek | Külföld

Történelmi pillanat magyar idő szerint délután fél hatkor

Mahmúd Abbász palesztin elnök pénteken magyar idő szerint délután fél hatkor, ENSZ-közgyűlési beszéde előtt átadja New Yorkban Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárnak a palesztin felvételi kérelmet.