Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Március 01. 16:03, kedd | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Humánpolitikai Főosztálya

JAVASLATTÉTELI FELHÍVÁS

 JAVASLATTÉTELI FELHÍVÁS

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján „Győr Oktatásügyéért” kitüntető díjakat adományoz a 2016. évben is.

A „Győr Oktatásügyéért” díj azon a pedagógusnak vagy oktató-nevelő munkát segítő személynek adományozható, aki kiemelkedő munkájával és példamutatásával pedagógustársai, a tanulók, a szülők, a szűkebb és tágabb környezete előtt megbecsülést szerez a városban.

A díjat évente legfeljebb 3 fő kaphatja.

A kitüntetettek díszes oklevélben, emléktárgyban és pénzjutalomban részesülnek.

A díjak átadására 2016. június 15. napjáig bezáróan ünnepélyes keretek között kerül sor.

A díjak odaítélésére javaslatot tehetnek a szakterülethez igazodóan: Győr Megyei Jogú Város Polgármestere, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlésében (a továbbiakban: Közgyűlés) mandátummal rendelkező önkormányzati képviselő, győri székhelyű civil szervezet a legfőbb szerv döntése alapján, valamint párt győri szervezete, továbbá a Közgyűlés illetékes bizottsága, a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának illetékes szervezeti egysége, az Önkormányzat fenntartásában vagy működtetésében lévő intézmény, valamint a Győrben működő művészeti csoport.

A díj adományozására vonatkozó javaslatnak tartalmaznia kell: az elismerésre javasolt személy nevét, születési helyét és idejét, lakcímét, foglalkozását, az elismerésre javasolt életútjának, munkásságának, tevékenységének ismertetését, valamint az elismerés megjelölését és részletes indokolását.

Az írásba foglalt javaslatokat Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Humánpolitikai Főosztálya vezetőjéhez kell benyújtani (9021 Győr, Városház tér 1.).

Beérkezési határidő: 2016. április 8.
Az előkészítés és a döntés során csak a javaslattételre megjelölt határidőig beérkezett és megjelölt tartalmi elemeket tartalmazó javaslat vehető figyelembe.

A javaslattétellel kapcsolatos részletes információ kérhető: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Humánpolitikai Főosztályán: 9021 Győr, Városház tér 1. fszt. 50. valamint a 96/500-255, 96/500-244-es telefonszámon.

A javaslattétel benyújtását segítő adatlap és a vonatkozó önkormányzati rendelet letölthető a gyor.hu weboldaláról!

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri HivatalánakHumánpolitikai Főosztálya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.