Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 09. 14:32, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

200 ezer ember kerülhet utcára

200 ezer ember kerülhet utcára

200 ezer embert fenyegethet kilakoltatás, és legalább 15 ezer ingatlantartozás került már követeléskezelőkhöz vagy végrehajtás alá a Magyar Szociális Fórum szerint. Más szakértők szerint is jóval több otthon vár árverésre, mint amen

A Magyar Hitelszövetség elnöke a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy a PSZÁF összesítése szerint 12 ezer lakáshitel dőlt be, ezek az adatok azonban tavaly ősziek, ráadásul csak a bankok adatai szerepelnek benne, a pénzügyi vállalkozásoké nem.

Közben egyre több lakáshiteles próbálja saját maga eladni ingatlanát még az árverés előtt. Sokan féláron, harmadáron kínálják megvételre otthonukat. Budapest VIII. kerületében például 11 millióért is hirdetnek 115 négyzetméteres lakást, Érden pedig egy 153 négyzetméteresért 12 ,5 milliót kérnek.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.