Városlista
2018. március 24, szombat - Gábor, Karina

Hírek

2017. Október 11. 10:00, szerda | Helyi

"EGÉSZ NAP AZ EGÉSZSÉGRŐL" - Előadások, kiállítások

2017. október 14-én 10 órától rendezik meg Győrben, a Generációk Házában a "A védőháló a családokért" című pályázat keretein belül megrendezésre kerülő "EGÉSZ NAP AZ EGÉSZSÉGRŐL" eseményt.

Szeretettel hívja Önöket a szervező győrsövényházi Vadrózsa Waldorf Iskola és Óvoda és az Antropozófus Gyógyászatért Magyarországi Érdekképviseleti Egyesület (AME).

A rendezvény programjai, előadásai és kísérőprogramjai:

Az "Egész nap az egészségről" rendezvény kísérőprogramjaként az Antromedicart (AMA) Tanulmányúton készült fotókból lesz kiállítás, "Úton" címmel, Csobay Dániel fotográfus képei. Illetve egy egyedülálló Waldorf baba kiállítás.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de előadásai regisztrációhoz kötöttek, amelyet az alábbi linken tehetnek meg az érdeklődők:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdmm3B4YsnfL9gvUL…/viewform

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 24. 08:31, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat és vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2018. Március 24. 08:26, szombat | Helyi

Idén is pályázhatnak az önkéntes mentőszervezetek

A központi költségvetésben a tavalyinál százmillióval több, összesen hétszázmillió forint áll rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására.

2018. Március 24. 08:20, szombat | Helyi

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt tájékoztatja utasait, hogy vasúti vágányszabályozási munkálatok miatt az alábbi forgalmi változásokra kerül sor Győr helyi és helyközi autóbusz-közlekedésében.

2018. Március 23. 17:00, péntek | Helyi

Richter Flórián Cirkusz – 2018 Full Adrenalin

A Richter Flórián Cirkusz sok szeretettel várja kedves nézőit! Világszínvonalú műsorszámokkal szórakoztatjuk a publikumot, a minőséget Richter Flórián igazgató, Ezüst és Arany Bohóc díjas cirkuszművész garantálja.