Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 11. 09:25, hétfő | Helyi

Élménybeszámoló Mexikóról

Élménybeszámoló Mexikóról

Mexikói est programrészeként pódiumbeszélgetést hallhattak a résztvevők, ahol Csobay Dániel sajtótechnikus, fotográfus beszélgetett Katona Zsuzskával a Győri Rotary Club cserediákjával.

A Révai Gimnázium tanulója "Egy kis Mexikó" címmel, a Hotel Famulus Business Hotel Pódium Éttermében, képek kíséretében mesélt mexikói élményeiről, a cserediákprogramról, az ételekről, rengeteg dolgot megtudhattak tőle az est folyamán.

Akik most lemaradtak, semmi gond, mert 2019. március 9-én 17 órától - Dr. Happ Éva, a Széchenyi István Egyetem dékánhelyettese, a Turizmus Tanszék vezetője, egyetemi docens és Stipsits Ibolya, fotóművész, a Győri Fotóklub tagja, kiváló művész mellett - Zsuzska is Csobay Dániel vendége lesz a Hotel Konferenciában, egy nőnapi beszélgetésen, "Nők a nagyvilágban" címmel, 3 hölgy, 3 korosztály, 3 helyszín a világban, ahová hosszabb-rövidebb időre, különböző indíttattással utaztak el. Élményeiket, benyomásaikat egy nőnapi programon osztják meg velünk ezen a beszélgetésen.
Erre a programra itt fogadják az érdeklődők jelentkezését:

https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/utak-es-elmenyek-podium-beszelgetesek

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.