Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2019. Február 11. 09:25, hétfő | Helyi

Élménybeszámoló Mexikóról

Élménybeszámoló Mexikóról

Mexikói est programrészeként pódiumbeszélgetést hallhattak a résztvevők, ahol Csobay Dániel sajtótechnikus, fotográfus beszélgetett Katona Zsuzskával a Győri Rotary Club cserediákjával.

A Révai Gimnázium tanulója "Egy kis Mexikó" címmel, a Hotel Famulus Business Hotel Pódium Éttermében, képek kíséretében mesélt mexikói élményeiről, a cserediákprogramról, az ételekről, rengeteg dolgot megtudhattak tőle az est folyamán.

Akik most lemaradtak, semmi gond, mert 2019. március 9-én 17 órától - Dr. Happ Éva, a Széchenyi István Egyetem dékánhelyettese, a Turizmus Tanszék vezetője, egyetemi docens és Stipsits Ibolya, fotóművész, a Győri Fotóklub tagja, kiváló művész mellett - Zsuzska is Csobay Dániel vendége lesz a Hotel Konferenciában, egy nőnapi beszélgetésen, "Nők a nagyvilágban" címmel, 3 hölgy, 3 korosztály, 3 helyszín a világban, ahová hosszabb-rövidebb időre, különböző indíttattással utaztak el. Élményeiket, benyomásaikat egy nőnapi programon osztják meg velünk ezen a beszélgetésen.
Erre a programra itt fogadják az érdeklődők jelentkezését:

https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/utak-es-elmenyek-podium-beszelgetesek

Szerkesztette: Csobay Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 19:00, péntek | Helyi

I. Arrabona Állásbörze-2019. március 1. Győr, ETO Park Élményközpont

Nincs munkahelyed, vagy váltanál? Szeretnél több lehetőségről egy helyen tájékozódni? LÁTOGASS EL ÁLLÁSBÖRZÉNKRE, és tedd fel kérdéseid a régió legjelentősebb munkaadóinak. Regisztrálj a helyszínen, és NYERJ LAPTOPOT!

2019. Február 22. 18:06, péntek | Helyi

Meglepetéssel készül a két győri műsorvezető A Dal döntőjében

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, hogy melyik mű lesz Magyarország legjobb dala. A két győri, Dallos Bogi és Freddie, meglepetéssel készülnek.

2019. Február 20. 14:54, szerda | Helyi

Tűz ütött ki egy győri óvodában

Az ott tartózkodóknak sikerült még időben elhagyniuk az épületet- számolt be honlapján a Országos Katasztrófavédelemi Igazgatóság.

2019. Február 19. 15:30, kedd | Helyi

Húsvétra elkészül a belvárosi keresztút

A Győr belvárosi szabadtéri keresztút a Győri Egyházmegye, az önkormányzat, valamint elkötelezett helyi vállalkozók összefogásából, kortárs alkotók közreműködésével készül. Az Európában egyedülálló projekt részleteiről kedde