Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Február 11. 10:13, hétfő | Belföld

750 ezren kapnak kódolatlan csatornát

750 ezren kapnak kódolatlan csatornát

A National Geographic Wild bekerült a 750 ezer háztartásban elérhető, ingyenesen fogható MinDig TV kínálatába.

Az Antenna Hungária Zrt. és a FOX Networks megállapodása alapján február 11. és február 24. között a csatorna kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára. A csatorna február elejétől National Geographic Wild néven jelentkezik a korábbi Nat Geo Wild helyett, és ezzel párhuzamosan az arculat és a logó is megújul.

A műsorkínálat azonban nem változik. A csatorna az arculatváltoztatást a már hagyományosnak mondható nagymacskák hónapjára időzítette, ami évek óta februárra esik. A tematikus hónap célja, hogy bemutassák a kihalás szélére került nagymacskák életét és felhívják a figyelmet a megmentésük fontosságára.

A programsorozat idén négy tematikus hétből áll. A kódolatlan időszak alatt február 10-től a Leopárdok hete, február 17-től a Tigrisek hete látható a csatornán. A hónap során a pumák és az oroszlánok élete is fókuszba kerül. A Nagymacskák hónapja programsorozat új premierjei vasárnaponként 18 órától lesznek képernyőn.

A csatorna az 57. programhelyen, az E jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – közölte a MinDig TV.

Forrás: origo.hu

Fotó: Biosphoto/Tina Malfilatre / Biosphoto/Tina Malfilatre

Címkék: média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.