Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 07. 07:40, szerda | Belföld

96 éves az Aranycsapat legendás sportkommentátora

96 éves az Aranycsapat legendás sportkommentátora

Születésnapja alkalmából köszöntötték kedden délután a Magyar Sportújságírók Szövetsége és a Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői Szepesi Györgyöt, a legendás rádióriportert.

Az MLSZ korábbi tiszteletbeli elnöke, a FIFA egykori vezetőséi tagja, az Aranycsapat "tizenkettedik játékosa" hétfőn töltötte be 96. évét. A szűk körű összejövetelen a hónapok óta betegeskedő riporterlegenda a fia, János társaságában fogadta az MLSZ-ből érkező Berzi Sándor alelnököt, nemzetközi igazgatót és Huszár Istvánt, a nemzetközi osztály helyettes vezetőjét, akit 38 évvel ezelőtt, 1980-ban Szepesi vett föl dolgozni a szövetséghez. A sportújságírókat Kolodzey Tamás a régi miskolci barát és kolléga, valamint Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke a Nemzeti Sport főszerkesztője képviselte. Jelen volt a találkozón a Puskás Akadémia képviseletében Jakab János, a felügyelőbizottság elnöke, korábbi élvonalbeli labdarúgó és dr. Pénzes István, a Kútvölgyi úti kórház főorvosa is.

Forrás: nemzetisport.hu; Magyar Sportújságírók Szövetsége Facebook

Fotó: Koncz György

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.