Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.

A Kasszandra Stúdió neve biztos sokatoknak ismerős,hiszen már több mint 10 éve vezető szerepet tölt be hazánkban a gyermekversenyek/modellcégek között. Hosszú idő után, másfél éve Szick Petra modell-szépségkirálynő váltotta le a zsűri asztalnál Dobó Àgi szépségkirálynőt, most viszont a versenyen, egy új műsorvezető Ilyés Jenifer és új zsűritagok - Gombos Krisztián és Záhorszki Dominika mutatkoztak be. A versenyen fiú-lány gyermekek több korcsoportban mutathatták meg magukat a zsűrinek. A zsűritagoknak nehéz volt meghozniuk a döntést,hisz a mostani verseny erősebb volt, mint valaha. A fiatalokat kérdeztem.

Szick Petra modell,szépségkirálynő 11 éve dolgozik a médiában. Modelliskolában tanít, fiatalokat mentorál és kacsingat a színészet felé is.


Milyen volt Ilyés Jenifer mint műsorvezető? Ha jól tudom, akkor ti ismeritek egymást Pintér Tibor által.
Petra: - Igen, a Nemzeti Lovas Színházban találkoztunk egy évvel ezelőtt, azóta barátok vagyunk. Jelenleg ő Pintér Tibor párja,én pedig Tenya kisfiának mentora. Hivatalosan nem Jeni lett volna a műsorvezető. Igazából, velem és Gombival (Gombos Krisztián- a szerk.) kellett volna zsűriznie, viszont a műsorvezetőnk sajnos nem tudott eljönni, így Jeni ugrott be a helyére. Profi a csaj. Nagyon ügyesen helytállt.


Meséljetek nekünk, milyen volt együtt zsűriznetek! Ti maradtok végül Petra mellett a fix tagok?
Petra: Gombival màr körülbelül 4 éve együtt dolgozunk és nagyon jó baràtok vagyunk. Imádok vele együttműködni bármiről is legyen szó.
Krisztián: - Fantasztikus volt a zsűriben ülni, kellemes volt a hangulat, az egész rendezvény. Viszont a gyerkőcök megnehezítették a dolgunkat. Annyira szépek és vagányak voltak, hogy nem volt könnyű meghozni a döntéseket.
Petra: - A kérdésre visszatérve,én szeretném,hogy Gombi,és Dominika maradjon mellettem a zsűribe,és ahogy hallottam a szervezők is meg voltak elégedve velük.


Krisztiàn, hogy kerültél be a zsűribe?
Krisztián: Petra hívott,én pedig rögtön igent mondtam. 6 éve dolgozom színészként, több szerepben is látható vagyok, például a Páratlan Párosban, mint Troghtun felügyelő, valamint a Marvin Szobája című darabban, mint Hank. 1 éve a Barátok Közt Szilágyi Oszkárját is én alakítom. 4 éve tanítok színészmesterséget modelliskolában.


Mikor lesz a következő verseny? Hogyan tudnak a gyermekek jelentkezni rá?
Petra: A következő verseny Június 16.-án kerül megrendezésre Soroksáron, a Táncsics Mihály Művelődési Központban.
A gyermekek pedig a Kasszandra stúdió weboldalán keresztül tudnak jelentkezni. Várunk mindenkit szeretettel.

Nagyon csinos volt a ruhátok. Direkt öltöztetek össze Jeniferrel?
Petra: Egy ruhabolt szponzorál minket, a Bellagio Alakformáló Partyruha, ami a Westendben található. Nagyon szeretjük a ruháikat,hisz kortól és testalkattól függetlenül ruhàik mindenkinek jól állnak.

Záhorszki Dominika 18 éves. 1 éve modellkedek. Több szépségversenyen is részt vett már. Idén Bulgáriában fogja Magyarországot képviselni.

Portálunk Ilyés Jenifert is elérte, aki arra a kérdésre, hogy hogyan érezte magát műsorvezetőként, így válaszolt:

„Szerencsére nagyon rutinosan mozogtam ezen a gyermekszépségversenyen, hiszen már számos szépségversenyen volt lehetőségem megmutatni magam. Lettem Miss Balaton 2013-ban, Miss Winter Hungary első helyezett 18 évesen, a Magyarország Szépe 2017- ben pedig a top 10-ben végeztem. A színpad világa azért sem idegen nekem, mert a 2014-es X-faktorban a top 12 be jutottam be, így ott is helyt kellett állnom, illetve jelenleg a Nemzeti Lovas Színház és a Sziget Színház vezető színésze vagyok. Olyan darabokban játszom jelenleg mint pl. Jimmy Musical, Hair, Padlás és a hamarosan bemutatásra kerülő Demjén dalokból álló Szabadság Vándorai című musical főszereplője is leszek.
A műsorvezetés sem áll tőlem távol, hiszen rádiós műsorvezető vagyok több mint egy éve. Természetesen egy kicsit más helyzet ez, amikor gyerekekkel kell interjút készíteni, de szerintem ez is nagyon hálás feladat és nagyon élveztem az új kihívást. A jelenlegi új kihívás és cél számomra hogy a popénekesi karrieremet újra beindítsam és nem titok, hogy egy tőlem teljesen szokatlan és új műfajban próbálom ki magam. Már készül is a dal, de erről majd a későbbiekben számolok be.”

Írta: Csobay Dániel

Képek: Szick Petra; Záhorszki Dominika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára