Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Szeptember 23. 07:32, hétfő | Helyi sport
Forrás: MTI

A Győr nyerte a DVSC elleni rangadót

A Győr nyerte a DVSC elleni rangadót

A címvédő Győri ETO 3-0-ra nyert a vendég Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 8. forduló
Győri ETO FC - DVSC-TEVA 3-0 (1-0)
------------------------------------
Győr, 2800 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Völgyi (2.), Kamber (61.), Varga R. (91.)
sárga lap: Andric (67.)

Győr:
-------
Kamenar - Svec, Lipták, Wolfe, Völgyi - Mevoungou, Kamber, Pátkai - Lázok (Varga R., 76.), Rudolf G. (Martinez, 44.), Kink (Andrics, 13.)

DVSC:
------
Verpecz - Lázár P., Máté P., Mészáros N., Korhut - Szakály P., Zsidai, Vadnai (Szécsi M., 73.), Kulcsár T. (Dombi, a szünetben) - Volas, Sidibe

Az előző szezon bajnoka és kupagyőztese már második alkalommal találkozott a jelenlegi idényben. A júliusi Szuperkupa-mérkőzést a győriek nyerték 3-0-ra, és a vasárnap esti meccset is eredményesen kezdték, hiszen a második percben Völgyi Dániel megszerezte a vezetést. Húsz perc elteltével a Debrecen kiegyenlítettebbé tette a mérkőzést, ezért a folytatás inkább a küzdelemről, mint a gólhelyzetekről szólt, a jó iramú mezőnyjáték nem társult ziccerekkel.

A második félidőre élénkebbé vált a DVSC, de a kidolgozott akciók továbbra is hiányoztak, kapkodó volt a játék. Miután egy debreceni védelmi hibát kihasználva a győriek ismét betaláltak, tulajdonképpen eldőlt a találkozó. A 91. percben Varga Roland is gólt lőtt, tehát az ETO a Szuperkupa-mérkőzés után ismét 3-0-ra nyert a debreceniek ellen.A DVSC ezúttal a várakozásnál gyengébb teljesítményt nyújtott, s vereségével a tabella éléről a harmadik helyre csúszott vissza. A győri csapatra jellemző masszív védekezés és középpályás-játék ismét eredményre vezetett.

MTI Fotó: Beliczay László

Címkék: DVSC, győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére