Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 29. 07:31, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Győri Audi ETO KC

A Győri Audi ETO KC utánpótlás rendszerében minden korosztály számára beindult a bajnokság.

A Győri Audi ETO KC utánpótlás rendszerében minden korosztály számára beindult a bajnokság.

A nagyobbak menetrendje a nagycsapattal párhuzamosan alakul, de a kisebbek is minden szinten megmérettek már az új szezonban több, kevesebb mérkőzésen.

Az Audi ETO saját bajnoksága az ETO Bajnokság is elkezdődik október 1-én, szombaton.

Juniorjaink a tabella negyedik helyén állnak jelenleg, két mérkőzésből két pontot szereztek. Elsőként a Kisvárda ellen könnyű győzelmet arattak, azonban itthon a Fradi megszorongatta a lányokat, és egyetlen góllal alulmaradtak. Legközelebbi összecsapásuk az első helyet elfoglaló Debrecen ellen lesz, itt sem számíthat könnyű menetre Bognár Róbert csapata. Az NBI/B felnőttet is viszik junior korú játékosaink, ahol már három mérkőzésen vannak túl a lányok. Két győzelem egy vereség hozásával itt is a tabella negyedik helyét foglalják el.

Ifistáink szintén a Kisvárda ellen kezdtek nagy arányú győzelemmel, de a Fradi szintén nehéz falatnak bizonyult, és szép első félidőt követően, a második játékrészben gyengébb játékot produkálva a Fradinál maradt a két pont. Jelenleg a tabella hetedik helyén áll Kun Attila együttese. Következő ellenfelünk, a dobogó második fokán álló DVSC nem lesz sima ellenfél. A lányok korának megfelelő bajnokságban, a kiemelt serdülő bajnokságban azonban remekül szerepelnek játékosaink, három győzelmüket követően vezetik a rangsort a NEKA, a Csepel és a Dunaújváros csapatai előtt.

Nyílt serdülő bajnokságban két csapatunk is indult. Bordásné Horváth Marianna vezetésével a 2001-2002-es születésű lányokból álló társaság viszi párhuzamosan az NBII felnőttet is, ahol negyedik helyen áll ugyan, de pontazonosságban van az előtte álló csapatokkal. A serdülő bajnokságot vezeti ez a csapatunk, a második helyen pedig 2003-as születésű kiemelt csoportunk áll, amely a Gyermekbajnokságban is sikeresen szerepel. Vezetik a lányok a tabellát, és a góllövőlistát is; Takács Fanni 19 góllal az első, Benczik Liza 14 góllal a harmadik helyen szerepel. Pigniczki Krisztina elégedett lehet tanítványai eddigi teljesítményével.

Tizenegy éves korosztályban két csapatunk is indult a Gyermekbajnokságban, Kántor Kata az ETO I csoportot vezeti, a Rábaköz-Ikervár csapatot ETO II néven pedig Horváth János edző. Egy játéknapot, két-két meccset követően vezetik csapataink a tabellát.

A Győri Audi ETO saját szervezésű, nyilt leány kézilabda bajnoksága is kezdetét veszi október 1-én szombaton. A program megtekinthető itt.

Gratulálunk csapatainknak és felkészítő edzőiknek, csak így tovább! Hajrá ETO!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére