Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Április 17. 14:43, szerda | Helyi

A győri Dallos Bogi mentorként váltja Radics Gigit az X-Faktorban

A győri Dallos Bogi mentorként váltja Radics Gigit az X-Faktorban

Szerdán jelentették be, hogy az egyik kereskedelmi csatornán futó népszerű tehetségkutató műsor, az X-Faktor megüresedett mentori székét a győri énekesnő, Dallos Bogi veszi át.

A hírről először az NLCafé számolt be élő videós közvetítésben. Itt végre lehullt a lepel arról az énekesnőről, aki Radics Gigi helyett ült be Gáspár Laci, Bye Alex és Puskás Peti mellé.

A korábbi hírek sokáig Dér Heniről szóltak, ám végül egy rendkívüli sajtótájékoztatóban kiderült: a választás a fiatal győri énekesnőre, Dallos Bogira esett.

„Nehéz meghatározni, milyen mentor leszek, attól függ, mit hoznak ki belőlem a versenyzők. A szigorú szót nem használnám, de megmondom a véleményemet” – mondta Bogi a bejelentés után.

A műsorvezető marad továbbra is Kiss Ramóna, akinek januárban született meg a gyereke.

Dallos Bogit A Dal2019 egyik műsorvezetőjeként, illetve a 7kornálam! című beszélgetés műsorából ismerhetjük, valamint egykor szerepelt a Győri Nemzeti Színházban is.

Forrás: gyorplusz.hu

Főkép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Kép: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 21. 12:25, kedd | Helyi

Közönségtalálkozó és kertmozi Nagy Ervinnel, Győrben

Május 22-26. között az Árkád földszinti parkolójának egy része kertmozivá alakul. Látogassatok el egy kis filmezésre, pihenjetek le babzsák fotelekben vagy vigyétek el saját piknik szetteteket.

2019. Május 20. 16:35, hétfő | Helyi

Együttműködést írt alá a kamara és az egyetem

Együttműködési megállapodást írt alá ünnepélyes keretek között a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem, hétfőn.

2019. Május 20. 11:43, hétfő | Helyi

Tudunk egy jó programot szombatra

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás a Bakony szívében.

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp május 20-tól