Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Augusztus 04. 07:28, szombat | Helyi sport
Forrás: mti, fotó:orange pictures

A győri Yvette Broch felfüggeszti kézilabda pályafutását

A győri Yvette Broch felfüggeszti kézilabda pályafutását

A Győri Audi ETO KC holland beállója Yvette Broch kimerültség miatt szünetelteti kézilabda pályafutását és a szükséges regenerálódás után szeretne visszatérni a csapathoz

- ezt a sportoló könnyek között jelentette be pénteken az Audi Arénában tartott sajtótájékoztatón.

A klub elnöke, Bartha Csaba a világ legjobb beállósának nevezte Yvette Brochot, aki az utóbbi két évben a csapat meghatározó tagja volt és emberfeletti teljesítményt nyújtott, az ETO egyik motorjának számított.
A csapat vezetője hozzátette, minden segítséget megadnak a sportolónak, szerződése a 2018/19-es szezonra vonatkozóan továbbra is él.

"Bízunk benne, hogy elsősorban az idő és a megfelelő regenerációs kezelés, valamint pihenés hatására a világklasszis játékos állapota ismét a régi lesz" - mondta az elnök.
Danyi Gábor vezetőedző Yvette Broch kiválása utána az idén érkezett norvég Kari Brattsetre és az ifjúsági válogatott Varga Emőkére számíthat.

"Vizsgáljuk a beálló poszt megerősítésének lehetőségét, de minden csapat kialakította a keretét az idei szezonra, nincs könnyű dolgunk" - folytatta a Győri Audi ETO KC elnöke.

A 27 éves Broch 2015 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC keretéhez. A zöld-fehér klubbal két alkalommal nyert Bajnokok Ligáját, egyszer ezüstérmes lett. Három alkalommal magyar bajnoki címet ünnepelhetett, míg a Magyar Kupában kettő arany- és egy ezüstéremmel gazdagította gyűjteményét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.