Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 21. 06:47, csütörtök | Külföld

A négyszeres Formula-1 világbajnok is énekel Christina Aguilera új lemezén

A négyszeres Formula-1 világbajnok is énekel Christina Aguilera új lemezén

A négyszeres F1-es világbajnok, Hamilton, szövegíróként és énekesként is feltűnik Christina Aguilera egyik új dalában.

Nem titok, hogy Lewis Hamilton -teljes nevén Lewis Carl Davidson Hamilton-, az autóversenyzés mellett más területeken, például a divatvilágban vagy a zeneiparban is pályafutást építene.

Évek óta téma, hogy Hamilton vajon meddig marad F1-es pilóta és mikor keres inkább új kihívásokat magának. A szerződése az idén lejár a Mercedesszel, de azt várhatóan még meghosszabbítják, legalábbis a közeljövőre.

A korábbi F1-es pilóta, David Coulthard nemrég azt nyilatkozta a BBC-n futó Graham Norton Show-ban, hogy szerinte Hamilton már gondolkodik azon, hogy szögre akassza a sisakját, és úgy vélte, hogy a 2020-as szezon végén, a következő nagy szabályváltozások előtt a brit pilóta elhagyja az F1-es mezőnyt.

„Szerintem 2020 után minden esély megvan arra, hogy kiadja az első nagylemezét, amin egy ideje már dolgozik.” – nyilatkozta Coulthard. Hamiltont korábban egy bárban kapták lencsevégre, ahogy egy saját dalát énekli, majd a CBS 60 minutes című műsorában is ízelítőt adott két felvételéből.

Most úgy tűnik, Christina Aguilera új albumán is megszólal, a „Pipe” című dalban.

Hamilton alighanem az XNDA művésznevet használja a napokban kiadott dalban, a lemezen viszont saját névvel említik zeneszerzőként és szövegíróként. A dalban egy verzét szántak neki, szerelmes sorokat énekel arról, hogy vad a képzelőereje, szívesen lenne partnere orvosa vagy betege, és tudja, hogy mit kell tennie kedvesével.

Nem ez az első alkalom, hogy Hamilton ki is ad egy általa írt szöveget, tavaly Diana hercegné halálának 10. évfordulójára írt verset „Anglia rózsája” címmel.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/2018 Getty Images/Dan Istitene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.