Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 04. 16:42, hétfő | Bulvár

A színpadon tartóztatták le a Charme együttes énekesét

A színpadon tartóztatták le a Charme együttes énekesét

A Charme együttes kanadai koncertjén váratlan esemény történt, ugyanis az énekest, Jáger Gyulát a színpadon verték bilincsbe.

Nagyon meglepődött kanadai koncertjén Jáger Gyula, ugyanis a fellépés végén két rendőr jelent meg a színpadon, akik bilincsbe verték: az indoklás szerint túl hangosan zenéltek. Szerencsére hamar kiderült, hogy ez csak a helyi Magyar Ház vicce, és azért kattant bilincs a kezükön, mert még szerettek volna egy dalt hallani tőlük.

„A színpadon álltam, és épp bejelentettem, hogy az utolsó dal következik. A korábbi számos fellépéseink alkalmával már hozzászoktunk, hogy az utolsó dal mindig csak az utolsó előtti, mert a mi közönségünknek szinte sosem elég. Természetesen mi ezúttal is eleget tettünk a kérésnek, és velük együtt elénekeltünk még egy dalt. Ekkor lépett a színpadra egy rendőr hölgy és szintén egyenruhában lévő úr, akik arra hívták fel a figyelmünket, hogy túl hangosak voltunk, ezért letartóztattak, és egy bilincset raktak a kezemre.
A közönség ezt meglátva azonnal zúgolódott, de hamar kiderült, hogy mindez egy poén volt a Magyar Ház vezetőitől. Ettől függetlenül a bilincs csak azzal a feltétellel kerülhetett le rólam, ha még egy utolsó dalt cserébe elénekelünk. Nagyon meglepődtünk a váratlan szituáción Attilával, de a kérésnek örömmel tettünk eleget”
– mondta az AC Newsnak Jáger Gyula.

Forrás: life.hu

Kép: Instagram/Jáger Gyula

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.

2019. Április 16. 08:50, kedd | Bulvár

A szárazföldtől 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből Thaiföldön

A thaiföldi partoktól mintegy 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből egy tengeri olajfúrótorony munkásai - írja honlapján a BBC, amely fotókkal számol be a pénteken történt szokatlan eseményről.