Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Március 04. 16:42, hétfő | Bulvár

A színpadon tartóztatták le a Charme együttes énekesét

A színpadon tartóztatták le a Charme együttes énekesét

A Charme együttes kanadai koncertjén váratlan esemény történt, ugyanis az énekest, Jáger Gyulát a színpadon verték bilincsbe.

Nagyon meglepődött kanadai koncertjén Jáger Gyula, ugyanis a fellépés végén két rendőr jelent meg a színpadon, akik bilincsbe verték: az indoklás szerint túl hangosan zenéltek. Szerencsére hamar kiderült, hogy ez csak a helyi Magyar Ház vicce, és azért kattant bilincs a kezükön, mert még szerettek volna egy dalt hallani tőlük.

„A színpadon álltam, és épp bejelentettem, hogy az utolsó dal következik. A korábbi számos fellépéseink alkalmával már hozzászoktunk, hogy az utolsó dal mindig csak az utolsó előtti, mert a mi közönségünknek szinte sosem elég. Természetesen mi ezúttal is eleget tettünk a kérésnek, és velük együtt elénekeltünk még egy dalt. Ekkor lépett a színpadra egy rendőr hölgy és szintén egyenruhában lévő úr, akik arra hívták fel a figyelmünket, hogy túl hangosak voltunk, ezért letartóztattak, és egy bilincset raktak a kezemre.
A közönség ezt meglátva azonnal zúgolódott, de hamar kiderült, hogy mindez egy poén volt a Magyar Ház vezetőitől. Ettől függetlenül a bilincs csak azzal a feltétellel kerülhetett le rólam, ha még egy utolsó dalt cserébe elénekelünk. Nagyon meglepődtünk a váratlan szituáción Attilával, de a kérésnek örömmel tettünk eleget”
– mondta az AC Newsnak Jáger Gyula.

Forrás: life.hu

Kép: Instagram/Jáger Gyula

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára