Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Október 20. 12:33, csütörtök | Helyi
Forrás: Cafe PR

A Tescoban nyit új áruházat a Media Markt

A Tescoban nyit új áruházat a Media Markt

Megállapodást kötött a Media Markt és a Tesco, melynek értelmében az elektronikai kiskereskedelmi lánc új áruházat nyit a győri Tesco hipermarketben.

Sajtóközlemény

Az új egység különlegessége, hogy shop in shop megoldásban a Tesco áruház eladóterében helyezkedik el. Az együttműködéssel a két vállalat célja az, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú kényelmet és szélesebb termék- valamint szolgáltatásválasztékot tudjanak nyújtani. Győrben egy 600 m2-es, áruházat alakítottak ki. Az új áruház mellett az Árkád bevásárlóközpontban lévő egység is megmarad, sőt a nemrég befejeződött felújításnak köszönhetően jelenleg ez az ország legmodernebb Media Marktja.

Az új áruházak az eddigi Media Marktokhoz képest kisebb alapterületűek lesznek, de a vásárlók számára legfontosabb termékcsoportokban a piaci átlaghoz képest szélesebb választékot fognak kínálni. A fogyasztók nem csak a bolt termékkínálatából tudnak választani, hanem a Media Markt webáruházának teljes választékát is el tudják érni a kihelyezett online terminálokon. Az új egység átvételi pontként is működni fog, így az online megrendelt termékeket is át tudják majd venni a vásárlók. Szolgáltatások tekintetében ugyanazok lesznek elérhetőek, mint egy nagyméretű Media Markt áruházban.

„A mostani beruházás jelentős lépés a Media Markt történetében, mert jelenleg csak Győrben van két áruházunk. Az új egység megnyitásával a fogyasztók igényeire szeretnénk reagálni. A Tescóban megnyíló egységünk a győri áruházunk leányvállalataként fog működni. Bízunk benne, hogy a fogyasztóktól is pozitív visszajelzést fogunk majd kapni a beruházásról. ”- mondta el Balogh Péter a győri Media Markt áruházak ügyvezető igazgatója.

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy napról napra többet nyújtsunk a győri vásárlók számára. Az átalakítás célja nem a Tesco választékának szűkítése, éppen ellenkezőleg arra törekszünk, hogy mindenkinél több választási lehetőséget nyújtsunk, élvezetesebbé és kényelmesebbé tegyük a bevásárlást. A „bolt a boltban” koncepció lényege, hogy biztosítsuk, a vásárlók számára, hogy egy helyen több vásárlást is könnyedén el tudjanak intézni. . A Media Markt olyan partner, amely jól kiegészíti a Tesco választékát. ” - mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco működési ügyvezető igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.