Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 27. 14:41, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

A tököli rabkórházba szállíthatják át a bőnyi gyilkost

A tököli rabkórházba szállíthatják át a bőnyi gyilkost

Stabil a szerda reggeli bőnyi lövöldözés elkövetőjének állapota, a férfit a rendőrséggel és az ügyészséggel való egyeztetés után még csütörtökön átszállíthatják a tököli rabkórházba.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház igazgatója elmondta, hogy a 76 éves férfit a hasán érte egy lövés, de életfontosságú szervet nem ért a golyó. Nem életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol megműtötték. Hozzátette: a férfi jelenleg egyedül lábadozik egy szobában, amelyet rendőrök őriznek.A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerda reggel előre tervezett házkutatásra mentek ki a férfi házához, ahol még bejutásuk előtt gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést a tulajdonos és megölt egy rendőrt. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket, eközben sérült meg az idős lövöldöző. A férfi ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást. Sajtóinformációk szerint a tettes a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű hungarista szervezet egyik alapítója.

Címkék: Bőny, gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense