Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Szeptember 20. 06:33, csütörtök | Belföld

A Turizmus Szakma Példaképét keresik

A Turizmus Szakma Példaképét keresik

Ismét megrendezi az Év Szállása és az Év Turisztikai Települése és az Év Turisztikai Attrakciója versenyt a szallas.hu. Idén is keresik a Turizmus Szakma Példaképét.

Az internetes portál immár hatodik alkalommal rendezi meg az Év Szállása és Év Turisztikai Települése és Év Turisztikai Attrakciója versenyt, amelynek keretében a hazai települések, attrakciók, illetve több mint 10 ezer belföldi és több százezer külföldi szálláshely verseng az utazóközönség és a zsűri kegyeiért.

A megmérettetés 2 éve új kategóriával bővült, ugyanis az intézmények és a turisztikai attrakciók értékelése mellett a zsűri díjazza a Turizmus Szakma Példaképét is az Ifj. Papp Imre-emlékdíjjal. Az előző évben a díjat Tóth Ákos, az Utazómajom alapítója, megálmodója nyerte meg.

„Továbbra is szeretnénk felkutatni azokat az embereket, akik nagy elhivatottságot mutatnak szakmájuk iránt és olyan kiemelkedő belföldi turisztikai terméket, szolgáltatást hoztak létre, amelyek irányt mutatnak a régió, vagy szálláshelypiac szereplői számára” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

Kiből lehet példakép?

A portál olyan, a turizmus szakmában tevékenykedő személyeket keres, akik létrehoztak valamilyen kiemelkedő belföldi turisztikai terméket, vállalkozást, vagy projektet, amely irányt mutat a régió, vagy szálláshelypiac szereplői számára. Merész és újító megoldásaikkal élen járnak a hétköznapokban, és utat mutatnak a belföldi szakmai irányok kialakításában. Munkájukat szakmai alázat, szakma iránti tisztelet és emberközpontúság jellemzi. A jelöléseket és jelentkezéseket 2018. szeptember 28-áig a következő linkeken lehet leadni:

Jelölés Turizmus Szakma Példaképe - Ifj. Papp Imre-emlékdíjra

Ha valaki magára ismert és jelentkezni szeretne a díjra, arra is van lehetőség a következő linken:

Jelentkezem a Turizmus Szakma Példaképe Díjra.

Hogyan választják ki a Szakma Példaképét?

A Szallas.hu 2013 óta hatodik alkalommal hirdeti meg a legjobb szálláshelyeket, illetve a turisztikai szempontból legvonzóbb településeket, és attrakciókat elismerő Év Szállása versenyt. A díjakat közel 900 ezer vendégértékelés, a szálláshelyekre, településekre és attrakciókra leadott voksok, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda.

A zsűrit idén Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégium elnöke, Majoros Szilvia, a tavaly fődíjat nyert békéscsabai Luxus Wellness Apartman képviselője, Pataki Zita televíziós műsorvezető, Vágó Ágnes, a Vendég & Hotel vezető szerkesztője, Szántó Zoltán, a Turizmus.com főszerkesztője, Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója, valamint a Szallas.hu képviseletében Szigetvári József ügyvezető és Papp István termékmenedzser.

A verseny főtámogatója az OTP SZÉP-kártya.

A Turizmus Szakma Példaképe - Ifj. Papp Imre-emlékdíjat szintén a szakmai zsűri ítéli majd oda az arra leginkább érdemesnek tartott jelöltnek.

Az Év Szállása verseny 2018. október 30-ig tart, ezt követően a szakmai zsűri kiértékeli az eredményeket, és november 29-én, az Év Szállása díjátadó gálán nyilvánosságra hozza a nyerteseket.

További információ a versenyről és az előző évek eredményeiről:

https://szallas.hu/evszallasa-versenyrol

Forrás: turizmus.com

Kép: gk.uni-neumann.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.