Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Május 26. 07:39, csütörtök | Helyi
Forrás: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér

A velünk élő Széchenyi. Vetélkedő középiskolások számára

A velünk élő Széchenyi. Vetélkedő középiskolások számára

Gróf Széchenyi István születésének 225. évfordulója alkalmából a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár a Széchenyi Emlékévhez kapcsolódóan történelmi vetélkedőt hirdet Győr-Moson-Sopron megye középiskolásai számára.

A vetélkedő célja Széchenyi István korának, életének és tevékenységének minél teljesebb megismerése, mivel a legnagyobb magyar életműve példaként szolgálhat a jelen generációk számára is.
A vetélkedőkre 3 fős csapatok jelentkezését várják a két fordulóból álló vetélkedőre. Intézményenként maximálisan 3 csapat részvételére számítanak.

Nevezési határidő: 2016. június 10.
A lebonyolítás: Az első fordulóban a jelentkező csapatoktól a könyvtár honlapjáról letölthető írásbeli feladatlap kitöltését várják. Az írásbeli feladatsort 2016. szeptember 21-én teszik közzé. Beküldési határidő: 2016. október 17. A legjobb megoldást beküldő csapatok számára szóbeli döntőt rendeznek 2016. november 10-én a könyvtárban.
A nevezést írásban kérik eljuttatni az iskola, a csapat, a csapattagok és a felkészítő tanár nevének feltüntetésével. A későbbi kapcsolattartást elektronikus úton bonyolítják, ezért kérik a csapat képviselőjének elérhetőségét is e-mail címmel együtt.
Postai úton: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára (9023 Győr, Herman O. u. 22. . Elektronikus úton: info@gyorikonyvtar.hu

A teljes felhívás az alábbi honlapról tölthető le:

http://kozpont.gyorikonyvtar.hu/download/2013/Szechenyivetelkedo.pdf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense