Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Január 06. 09:05, szerda | Helyi
Forrás: Győri Filharmonikus Zenekar

A Győri Filharmonikus Zenekar jótékonysági akciója a Pacemaker labor létrehozásáért

A Győri Filharmonikus Zenekar jótékonysági akciója a Pacemaker labor létrehozásáért

A győri zenészek nemrég értesültek arról, hogy a Petz Aladár Megyei Oktatókórház dr. Dézsi Csaba András által vezetett Kardiológiai Osztálya illetve a Szívkatéterezé

Fűke Géza igazgató elmondta, a Győri Filharmonikus Zenekar fontosnak érzi, hogy lehetőségeikhez mérten felkarolják a kezdeményezést, ezért egy nagy becsben tartott, Ennio Morricone által dedikált plakátot ajánl fel árverezésre a január 16-i Médiabálon. Fűke Géza hangsúlyozta, egy olyan nagyvárosnak is, mint Győr csak akkor van esélye a további fejlődésre, ha mellőzzük a provincializmust, odafigyelünk egymásra és a vezető értelmiségi réteg összefog.
Mint ismert a Győri Filharmonikus Zenekar tavaly 12 koncertet adott az Oscar-díjas filmzeneszerzővel szerte a világban Marokkótól Tajvanig. A Maestro által dedikált koncertplakát a május 26-27-i, Dél-Koreában, Szöulban megrendezett koncertet hirdette.
A plakátra a www.kisalfold.hu internetes oldalon lehet szavazni. Kikiáltási ár: 50.000 Ft.
A filharmonikusok mai sajtótájékoztatóján szó volt még a jövő pénteki (január 15.) farsangi koncertről is. A már hagyománynak számító hangverseny különlegessége, hogy a győri muzsikusok játékát a Győri Balett táncosai fűszerezik meg az alkalomra készített koreográfiájukkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.