Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 15. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: gyor.hu

A győri Jedlik nyos-híd névadóját köszöntötte Borkai Zsolt

A győri Jedlik nyos-híd névadóját köszöntötte Borkai Zsolt

Az önkormányzat és a Kisalföld közös névpályázatán a Szigetet Révfaluval összekötő híd a Jedlik nyos híd nevet kapta. A névadót 2010. január 14-én kö

A kiírás szerint a pályázat nyertese az a személy, aki először javasolta a végső győztes nevet, aki pedig Szalai Zsolt, kunszigeti lakos volt. A nyertes elmondta, nagy öröm számára, hogy az ő javaslata lett a befutó, hiszen úgy gondolja, Jedlik nyos Győr egyik legjelentősebb személyisége, akiről méltán nevezhetjük el a két városrészt összekötő hidat.

Borkai Zsolt polgármester és Nyerges Csaba a Kisalföld főszerkesztője adta át Szalai Zsoltnak az önkormányzat értékes ajándékcsomagját, amelyben található többek között bérlet két fő részére az Audi ETO KC női kézilabdacsapat hazai mérkőzéseire, két fő részére színházbérlet, belépőjegyek a Vaskakas Bábszínház előadásaira, Győr bora, Győr pálinkája, pálinkáspohár készlet, kerámia bortartó, Győrről szóló könyvek és más ajándékok.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense