Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 05. 14:34, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

A TV2 küldte az RTL Klubhoz Nórát

A TV2 küldte az RTL Klubhoz Nórát

Kevesen ismerik a történetet, miként is került Ördög Nóra az RTL Klubhoz. A csatorna egyik vezető sztárja a Nők Lapja hasábjain Vámos Miklósnak mesélte el a történetet. Érdekes módon, egy közérdeklődésre is számot tartó balhé kell

A Reggeli műsorvezetője elmondta, hogy annak idején az iskolájában volt egy igazgatóváltási botrány, és annak kapcsán kimentek a TV2 és az RTL Klub munkatársai is forgatni. A csinos lány nem tétovázott, megpróbálta a lehető legjobbat kihozni a helyzetből.

"Vicces módon épp a TV2 riporterénél érdeklődtem, volna-e lehetőség gyakornokoskodni, mondta, hogy nem, de úgy tudja, az RTL Klub keres a Reggeli stábjába gyakornokokat. Jelentkeztem, behívtak..." - emlékszik vissza.

Nóra azt sem tagadja, hogy eleinte ingyen dolgozott, kávét főzött, kísérgette a vendégeket. A kitartó munka azonban meghozta gyümölcsét, hiszen ő ma a csatorna egyik legfelkapottabb sztárja.

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/ Nánási Pál


Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.