Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 04. 07:15, hétfő | Bulvár

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Aggasztó hírek terjednek Demjén Ferencről

Rehabilitációja ellenére egyetlen fellépését sem akarja lemondani csípőműtétje után Demjén Ferenc.

Súlyos műtétje után lábadozik Demjén Ferenc. A Bors egyik olvasója állítólag látta, ahogy a művész lassan, kísérővel az oldalán, sántikálva sétált.

A lap azonnal utána is járt, mi történhetett az ország egyik legkedveltebb énekesével. Demjén Ferenc menedzsmentje válaszolt is a megkeresésre, kiderült, a művész egy tervezett beavatkozáson van túl, és jelenleg csípőműtétje utáni rehabilitációs időszakát tölti. A műtét időpontja nem véletlenül esett a téli időszakra, az énekes fontosnak találta, hogy emiatt egyetlen fellépése se ma­radjon el.

"Köszönöm szépen, napról napra jobban vagyok. Örülök, hogy túl vagyok a mű­téten, és inkább előre tekintek. Sok munka vár rám ebben az évben, amit ezek után még erőteljesebben tudok majd elvégezni" – mondta a Borsnak Kossuth-díjas énekes, dalszövegíró és basszusgitáros.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Weber Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.

2019. Április 16. 08:50, kedd | Bulvár

A szárazföldtől 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből Thaiföldön

A thaiföldi partoktól mintegy 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből egy tengeri olajfúrótorony munkásai - írja honlapján a BBC, amely fotókkal számol be a pénteken történt szokatlan eseményről.