Városlista
2019. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2019. Február 08. 14:20, péntek | Bulvár

Állapotosan tér vissza Kardos Eszter a Barátok köztbe

Állapotosan tér vissza Kardos Eszter a Barátok köztbe

Nyolc év után pénteken este tér vissza, az Illés Vandát alakító Kardos Eszter a Barátok köztbe.

"Jó érzés volt újra forgatni úgy éreztem hogy a stúdióban megállt az idő amióta nem voltam arra. Persze jöttek új emberek de a hangulat a régi így gyorsan visszarázodtam a munkába. Amikor megtudtam hogy Vanda terhesen tér vissza, megörültem, mert arra gondoltam mivel az én élményem is még friss tudok belőle táplálkozni. Ez sok jelenet eljátszásakor segítségemre volt úgy gondolom bizonyos dolgokat így hitelesebben tudtam alakítani. Mivel szinte a Barátok közben nőttem fel illetve második otthonomnak tekintettem amióta csak ott vagyok, így nem is volt kérdés amikor megkerestek azzal kapcsolatban, hogy lenne -e kedvem visszatérni, azonnal igent mondtam. Ehhez persze a munka és a csalad összeegyeztetése sok szervezést igènyel, a kisfiam Erik felügyelete, de szerencsére a családom és párom, Rúben ebben nagy segítségemre van. Rúbennek is viszonylag rugalmas a munkája,így aztán tud otthonról is dolgozni tehát ha forgatnom kell általában ő vigyáz Erikre.

Szerencsére a stúdióban is nagyon megértőek a gyerekkel kapcsolatban így próbálják a jeleneteimet összesűríteni hogy a lehető legkevesebbet kelljen bejárnom. Lehetőségem van arra is hogy Eriket bevigyem magammal. Kialakítottak számunkra egy pihenő szobát kisággyal és játszósarokkal.

Mindenki nagy örömmel fogadott olyan érzés volt mintha csak tegnap léptem volna ki utoljára stúdió kapuján. Egyelőre olyan szereplőkkel forgatok akiket már jól ismerek és régen is együtt dolgoztunk, de ahogy a történet majd bonyolódik biztos kapcsolatba kerülök az új szereplőkkel is." - nyilatkozta Kardos Eszter megkeresésemre.

Visszatérése hosszútávú lesz.

Írta: Csobay Dániel

Képek: Instagram; RTL Klub; Kardos Eszter forrásából

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.